Elindult a nevezés a magyar nyári F1 Kupára!

Elindult a nevezés a magyar nyári F1 Kupára!

Az e-sportok leglátványosabb képviselője alighanem a szimulátoros versenyzés, így ha nem szeretnél lemaradni az első nyári F1 kupáról ideje felbőgetni a motorokat.

Javában zajlik a Formula-1 világbajnokság, és most a virtuális aszfalton is felbőgnek a motorok. Egy új online versenyre hívnánk fel a figyelmeteket, melynek összefoglalója még az RTL Klubon is bemutatásra kerül. Na de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk a részleteket:

Két futam lesz egymás után, a pilóták egy extrém esős Hungaroringen és egy száraz Spa-Francorchamps-on bizonyíthatnak. Az első rajtsorrendet egy időmérő dönti majd el, a következő versenynél pedig az első végeredményének a megfordított sorrendje dönt a rajtrácsról. A verseny hossza a teljes táv 25 százaléka lesz egy boxkiállás mellett. A nagydíj PC-n kerül lebonyolításra.


Bereznay Dani a belga pályán bemutatja, hogy miként lehet a legjobb köridőt autózni

A jelentkezés menete:

Minden játékosnak, aki szeretne bejutni az online kupára a következő email címre kell elküldenie egy printscreen formájában a fentebb említett belga (SPA) pályáról a legjobb köridejét a nevével ellátva: forma1@esport1.hu

Szabályok:

  • Játék: PC F1 2017
  • Bármelyik autó használható és egy Time Trial kört kell futni Spa-Francorchamps pályáján, bármilyen assist használható
  • Eredeti pontrendszer alapján határozzuk meg a győztest (pontegyenlőség esetén a futamgyőzelmek száma vagy az összidő számít)
  • Rendes Forma 1-es szabályzat szerint zajlik majd mindkét futam. A pályán meg kell hagyni a helyet a másiknak az adott szituációkban

Ezek közül fogja a Mercedes frissen draftolt e-sport pilótája, Bereznay Dániel fogja kiválasztani a 20 legjobbat, valamint még 4 tartalék játékos is kapni fog értesítőt.

Magyar siker: Bereznay Dani a Mercedes e-pilótája lett tegnap

Tegnap este lezajlott az F1 Esport Series Pro Draftja, ahol magyar érdekeltség is volt!

Július 23-tól kezdve egészen 26. csütörtök este 18 óráig van lehetőségeket levélben elküldeni számunkra az elért eredményeiteket. Nincs megszabva, hogy milyen beállításokat és segítséget használtok a köridő teljesítése közben.

Maga az online kupa két futama július 28-án kerül megrendezésre, szombaton este 8 órától. Természetesen a végső győztes nem csak a képzeletbeli aranynak örülhet, hiszen egy Forma 1 2018 PC játékkal is gazdagabb lesz. A versenyeket egyébként az Esport1 közvetíteni is fogja, a két kommentátor Debreceni "TZeus" Péter és Bereznay Dániel lesz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!