Nem kellett volna elvenni a double shotgun lehetőségét - Ninja interjú

Nem kellett volna elvenni a double shotgun lehetőségét - Ninja interjú

A híres streamer megosztotta gondolatait az ötödik szezonnal, -az SMG metaval-, no meg a folyamatosan változó pályával kapcsolatban.

Az ötödik szezon nagy ugrás volt a játék, a meta és a háttértörténet tekintetében. Utóbbival kapcsolatban most elég nagy a csönd; az Epic ugyan ismét elhelyezte a pályán azokat az apróságokat amikhez valószínűleg köthető lesz a történet további alakulása, ám ezúttal a free tier csillagok háttérképei sem olyan beszédesek, mint a negyedik szezonban. 

Ilyen téren tehát sötétben kell tapogatóznunk kicsit, de mindennek eljön a maga ideje, most sokkal aktuálisabb a térkép folyamatos fejlesztése, -no meg az SMG meta. Ninja egy rövid interjúban erről a kettőről beszélt, kifejtette saját nézeteit, és bizony jó pár érdekességet mondott. Az interjú még a mai SMG nerfek előtt készült, ezért beszél róluk úgy, mint amiknek gyengítésre van szükségük.

Nem hiszem, hogy kellett ez az újabb double shotgun frissítés. Szerintem tökéletes volt a helyzet, főleg amiatt, mert jó pár új SMG bekerült, és a meglévőket is buffolták. Bekerült a Tommy Gun is, ami miatt választhattál, hogy double pumpozni vagy SMG-zni akarsz, -hiszen mindkettő használható volt. De egy shotit egyszerűen nem lehetett használni, kellett mellé egy Tommy Gun vagy valamelyik SMG. De most, hogy kikerült a Double Pump, minden az SMG-kről szól, ami nem igazán fun, hiszen folyamatosan szitává lőnek; nem csak téged, hanem a fedezékeket is.

Sokan kérdezik, hogy mikor jön már az új pálya, de én mindig azt mondtam, hogy ha nem hülyék, akkor nem csinálnak új mapot, hanem a meglévőt fejlesztik. A PUBG már két új pályát csinált, és az év végén jön majd a következő, ami szerintem egy hatalmas hiba volt. Véleményem szerint a legjobb megoldás az, amit a League of Legends csinál, egy meglévő pályát fejlesztenek folyamatosan és apránként.

Szedjék ki a Pump nerfet, amit az 5.0-ában raktak be a játékba, és talán egy picit nerfeljék az SMG-ket, de tényleg csak egy kicsit.

Jól láthatjuk, hogy az Epic pontosan azon az irányon halad, amiről Ninja is beszélt, a double shotgun ugyan még nem térhet vissza, az SMG-ket viszont nerfelték -igaz annál durvábban, mint ahogyan azt Ninja mondta-, illetve a pálya is folyamatosan változik, így tartva fenn a játékosok érdeklődését. 

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!