Ringbe mindenki, 50 ezer V-buck fődíjjal tér vissza a Solo Showdown

Ringbe mindenki, 50 ezer V-buck fődíjjal tér vissza a Solo Showdown

A Fortnite kompetitív vonalának harmadik felvonásán még nagyobb lesz a tét!

Lassan két hónapja már, hogy a legutóbbi kompetitív játékmód, a Blitz Showdown elvonult, -azóta pedig nem kaptunk újabb Showdownt gigantikus nyereményekért. Az Epic Games korábban már rendezett egy Solo Showdown-t, ám az akkori, -csak helyezést számító- posztrendszernek köszönhetően igen komoly campelések zajlottak.

Nem kellett volna elvenni a double shotgun lehetőségét - Ninja interjú

A híres streamer megosztotta gondolatait az ötödik szezonnal, -az SMG metaval-, no meg a folyamatosan változó pályával kapcsolatban.

A Blitz Showdown valamivel már jobb volt: ott a pontokba már belekerültek a killek is, az alapból gyorsabb játékmód ezzel a rendszerrel pedig pörgős meccseket is eredményezett. Most azonban a Solo Showdown újratámad, ötvözve a Blitz Showdown pontrendszerével. Minden mérkőzés ér egy alappontszámot, ami a helyezésünk függvényében értelemszerűen változik, a 9. helyezett pl 65 pontot kap, az 1. helyezett 100-at, -továbbá minden egyes gyilkosság 6 pontot ér. A rendszer az első 25 mérkőzésünk eredményeit számítja be, szóval a bemelegítő mérkőzéseket nem itt kell játszani! Na, de nézzük a díjakat is, brutálisat nőttek a számok!

  • 1. helyezett: 50 000 V-buck
  • 2-4. helyezett: 25 000 V-buck
  • 5-50. helyezett: 13 500 V-buck
  • 51-100. helyezett: 7500 V-buck

A főnyeremény több, mint duplája az előző Showdownénak, illetve az 5. és 50. közötti pozíciók helyezettjeinek is megemelték a nyereményét, korábban aki a 6. és 100. "csupán" 7500 V-buckot nyert. A teljes versenyszabályzatot itt érhetitek el. Az esemény várhatóan ma délután kezdődik, és 30. 16:00-ig tart. Sok sikert kívánunk mindenkinek, ugyanis a legjobban teljesítő játékosok elképzelhető, hogy meghívást kapnak a Skirmish Series valamelyik állomására! Hajrá magyarok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!