Szeptemberben érkezhet a Fortnite Androidos verziója

Szeptemberben érkezhet a Fortnite Androidos verziója

Viszont elképzelhető hogy az első hónapban Samsung Note 9 exkluzív lesz! 

A Fortnite Android verziója talán már a célegyenesben van; olyan szóbeszéd kezdett el terjedni az interneten, ami könnyen tartalmazhatja az igazságot. Azt már jól tudjuk, hogy az Android verzió az idei évben érkezik, sőt az Epic egyszer azt is mondta, hogy a nyár vége felé, -ami lássuk be, nincs már messze-, kicsivel több mint egy hónap van hátra az évszakból.

Ringbe mindenki, 50 ezer V-buck fődíjjal tér vissza a Solo Showdown

A Fortnite kompetitív vonalának harmadik felvonásán még nagyobb lesz a tét!

A szóban forgó pletyka persze nem csak légből kapott badarság, az alapjai tényeken nyugszanak. A Samsung rövidesen (egészen pontosan augusztus 9-én) rántja le a leplet a legújabb Note telefonjáról, a Samsung Galaxy Note 9-ről. A Samsungról egy ideje tudni, hogy szeretnének ráerősíteni a gaming vonalra, a Fortnite ideiglenes Note 9 exkluzivitása pedig egy lépés lehet tőlük erre. Több forrás is azt állítja, hogy az Android verzió az első 30 napban csupán ezen a készüléken lesz majd elérhető, illetve arról is jöttek hírek, hogy a készüléket előrendelők 100-150 dolláros V-buck pakkot kapnak ajándékba.
A telefonról augusztus 9-én rántják le a leplet New Yorkban, az első készülékek pedig augusztus végén válnak majd elérhetővé, ebből pedig következhet az, hogy a Fortnite Android valamikor szeptemberben jelenik meg, amikor is már lesz egy felhasználói köre a masinának. Az előzetes információk szerint a telefon 128 GB-s háttértárát 6 GB RAM és egy Exynos 9810 vagy egy Qualcomm Snapdragon 845 chip fogja meghajtani, amivel a távrecsegő abszolút játék ready lehet. Ezenfelül a telefonhoz tartozó S Pentől is várhatunk majd valamilyen Fortnite kompatibilitást.

Ez a fajta marketing stratégia a felhasználókkal szemben igencsak megkérdőjelezhető, akik nem akarnak épp új telefont venni, azoknak további plusz egy hónapot kell várniuk -persze amennyiben tényleg így kerül bevezetésre a telefon és az Android verzió. Nyilvánvaló, hogy kell majd egy erősebb vas a Fortnite Android alá, ám valószínűleg nem lesz szükség hozzá a legújabb modellre, -plusz az is érdekes, hogy egy sokkal inkább üzleti körökben mozgó széria egyik darabját szeretnék gaming orientálttá tenni.

Ti várjátok már az Android verzió megjelenését?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!