2019 nagy durranása lehet az Anthem

2019 nagy durranása lehet az Anthem

Ugyanis a Bioware köztudottan nem tartozik a kispályás csapatok közé. 

Pont ma meséltünk nektek arról, hogy az EA előrukkolt egy új megoldással, amivel havi, vagy éves díj ellenében a legújabb játékokat is megkaphatjuk, amíg él az előfizetésünk. Ezek közé tartozik az Anthem is, -amiről az elmúlt időszakban rengeteg információ napvilágot látott-, úgyhogy szépen egy csokorba is szedtük őket. 


Azt már jóideje tudjuk, hogy egy vadiúj akció-szerepjáték lesz a Bioware tolmácsolásában, amiben egy hatalmas posztapokaliptikus univerzumot járhatunk be egyszerre akár 3 másik játékossal. A csapaton belüli együttműködésre szükségünk is lesz, hiszen rengeteg szörnyeteg leselkedik ránk, akiket válogatott fegyverarzenállal tudunk majd legyűrni. 

Ráadásul jó sokáig fognak érkezni az újabbnál újabb tartalmak, hiszen a tervek szerint 10 éven keresztül fogjuk kapni őket, hogy garantáltan ne unatkozhassunk. A sztori szerint egyébként egy istenek által be nem fejezett világban járunk, ahol a Freelancers csapat tagjaiként exoruhát viselve próbáljuk meg többedmagunkkal megmenteni az emberiséget


Fontos, hogy a történet legelején ki kell majd választanunk, hogy a 4 kaszt közül melyikkel szeretnénk nyomulni, -akik nem mellesleg egymástól eltérő speciális fegyverekkel és képességekkel rendelkeznek-, valamint szinte teljesen testreszabható futurisztikus felszereléssel is. A Javelinnek nevezett szerkókhoz kalandjaink során szedhetünk majd össze különböző fejlesztéseket és kiegészítőket, amik egyre erősíteni fogják karakterünket. 

Az MMO-k szerelmesei örülhetnek; raidek is lesznek a játékban, viszont sokkal pörgősebbek, mint amilyeneket megszokhattunk, ugyanis akár 20-30 perc alatt is lehet majd teljesíteni őket. Így az igaz ugyan, hogy egyedül is végigvihető lesz a játék, de a teljes élményhez nem árt, ha szerzünk még ismerős -vagy éppen ismeretlen- játékosokat magunk mellé. 


A játék producere azt is elárulta, hogy a megjelenéskor még nem fog tartalmazni az Anthem olyan játékmódot, amiben 4 játékosnál nagyobb csoportok vehetnének részt, de később biztosan lesz majd ilyen opció. A Bioware nem titkolt célja egyébként az, hogy a maximális szintet elérve is fenn tudják tartani a játékosok érdeklődését, amit a közösséggel együttműködve szeretnének megvalósítani.

Az Anthem 2019 február 22-én jelenik meg PC-re, XBOX ONE-ra, valamint PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!