Kinek lesz hasznos az Origin Access Premier?

Kinek lesz hasznos az Origin Access Premier?

Az EA legújabb szolgáltatása sok változást fog hozni magával. 

Akik igazán szemfülesek és szeretik az EA játékait, azok jóideje már biztosan felfigyeltek az Origin Access-re, ami havonta pár euróért cserébe töménytelen mennyiségű játékot tesz elérhetővé az előfizetők számára. Ám eddig ebbe a merítésbe nem tartoztak bele a legújabb alkotások, ezért a kiadó még a héten indította útjára az Origin Access Premier-t, hogy garantáltan egy játékukról se maradjunk le. De vajon kinek éri meg igénybe venni ezt a szolgáltatást? Most ennek járunk utána. 


Mivel a korábban megálmodott Origin Access igencsak bejött az EA-nek, hiszen rengeteg játékost tudhatott -illetve tudhat a mai napig is- az előfizetői között XBOX-on, valamint PC-n is, ezért várható volt, hogy valamilyen irányban tovább fogják fejleszteni a terméket. Ez lett az Origin Access Premier, ami első látásra kellemes ajánlatnak tűnik, ám nem mindenkinek érdemes használnia

A díjszabás ugyanis úgy néz ki, hogy 1 hónapra 15 eurót (4690 Ft), vagy 1 évre 100 eurót (31 255 Ft) pengetünk ki, amiért cserébe megkapjuk az összes eddigi Origin Access játékot és elsők között játszhatunk majd a legnagyobb címeikkel. Utóbbiék közé tartozik az augusztusban érkező Madden 19, a szeptemberi FIFA 19 és az októberi Battlefield V, valamint a jövő februárban megjelenő Anthem is. 


Abban egyetérthetünk, hogy ha valaki szeretné legálisan kipróbálni a legújabb EA játékokat, annak teljesen jó választás lehet az egyhónapos csomag, -főleg, ha türelmesen kivárja a februárt, amikor már az összes új cím elérhető lesz a szolgáltatásban. Akkor sem lehet rossz döntés előfizetni, ha a legfrissebb játékok többségével -vagy akár az összessel- szeretnénk nyomulni, hiszen ilyenkor 60 euró többszöri elköltésétől kímélhetjük meg magunkat, ha előfizetünk az 1 éves csomagra. 

Viszont vannak olyan játékosok is, akik csak 1-1 címmel szeretnének ezek közül nyomulni, és köztük lehetnek olyanok is, akik nem feltétlen a megjelenéskor, vagy azután kicsivel szeretnének belevágni az adott játékba. Nekik elég lehet egyszer teljes árat kifizetniük a játékért, -vagy éppen várni valamennyit, hogy leakciózva olcsóbban juthassanak hozzá a kiszemelt alkotáshoz-, ha pedig megvették, akkor a végtelenségig használhatják, hiszen nem fogja megkötni a kezüket semmilyen előfizetés.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!