S1mple a közönség segítségével buktatta le ellenfelét

S1mple a közönség segítségével buktatta le ellenfelét

Az ukrán zseni még egy ezerszer látott trükköt is képes feldobni.

Éppen a fnatic ellen játszott az ukrán-orosz gárda Kölnben, amikor a következő eset történt. A Na'Vi nagyon magabiztosan játszott az egész mérkőzésen, és 15-4-es vezetésnél S1mple-nek még arra is volt lehetősége, hogy kicsit kihasználja a nézők hangját. 1v2 szituációban maradt, B lerakót kellett volna valahogy megközelítenie, viszont túl sok infója nem volt az ellenfeleiről. Így hát azt gondolta, hogy kicsit rátart a falra, hátha ott lesz egy játékos. Teljesen véletlenül jó helyre tartott, ezt pedig a közönség hatalmas nagy ovációval fogadta.

S1mple a zajszűrős fejhallgatón keresztül meghallotta, ezért pár másodperccel később a CZ-jét is átdobta a falon, amit a közönség hasonlóképpen fogadott. Ezután végig letartotta rövidet, de a másik CT játékos B lerakóról egy scout fejlövéssel végzett vele. Mivel a CZ átdobását követően elárulta a pozícióját a játékos, –így érthető, hogy miért indultak meg rá ennyire bátran.

Érdekes dolog egyébként, hogy tényleg ennyire áthallatszik a közönség hangja ezeken a füleseken? Korábban már volt egy ilyen téma, de nincs igazán előrelépés az ügyben, –hiszen akármennyire istenítik a zajszigetelő fülkéket, ha azok tükröződnek vagy beremegnek a zsivajtól.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!