Jézus tanaival próbálta meg V-buck vásárlásra bírni vallásos édesanyját egy gyermek

Jézus tanaival próbálta meg V-buck vásárlásra bírni vallásos édesanyját egy gyermek

Rafináltság level 2000, az anyánál pedig elszakadt a cérna!

Nemrégiben történt, hogy egy kétségbe esett anyuka feltöltött Youtube-ra egy videót, amiben a Fortnite fejlesztőihez szólt. Jól ismerjük mindannyian a Fortnite Item Shop rendszerét, az anya pedig ezt kifogásolta. A bolt tartalma ugyebár naponta, két naponta változik, egy-egy skin tehát csak rövid ideig érhető el benne, utána pedig ki tudja, hogy mikor kerül ismét vissza. Ennek megvannak a maga üzleti előnyei, az embereket mielőbbi vásárlásra készteti, mivel az ajánlat csak határozott ideig érvényes. Egy anyukának ebből lett már elege, a gyereke ugyanis minden alkalommal, -amikor egy számára szimpatikus skin bekerült a bolt polcaira- ment és kérlelte, hogy vegye meg neki.

Úgy néz ki a szezon összes heti küldetését előásta az egyik adatbányász oldal

A lista teljes, ám érdemes fenntartással kezelni.

Az anyánál akkor telt be a pohár, amikor a gyereke a múltheti istentisztelet egyik pillanatára hivatkozott: "Anya, emlékezz vissza, amikor múlt héten a templomban voltunk a történet szerint egy férfi kenyeret kért Jézustól, mert éhezett, ő pedig azt mondta, hogy amire szükséged van csak kérned kell, és megkapod." 

Az anya ezután egy videót osztott meg Youtube-on, amiben kifejezi aggodalmát, és valamilyen megoldást szeretne találni a fejlesztőkkel együtt.

Bárki, aki a Fortnite-ot csinálja, tudnom kell, hogy mit műveltek a szülőkkel világszerte, mert a játékotok teljesen elszállt, a gyermekeink pedig totális függőjévé váltak. Az én fiam folyamatosan jön hozzám, hogy vegyek neki virtuális tartalmakat a játékotokban. Mindig mondja, hogy "Anya, csupán 13 óra van hátra, máskor nem lesz elérhető a skin, most kell megszereznem.

Az anya azt szeretné, ha a fejlesztők megkeresnék őt, hogy kössenek egy egyességet, mert ő és rengeteg másik szülő már az őrület határán van.

Ezzel a "Fortnite-tal" csinálnunk kell valamit, kötnünk kell egy üzletet. Tudom, ez nem fog menni, de valaki hívjon fel és beszéljünk.

Az Epic Games minden bizonnyal százával kap naponta megkereséseket a felháborodott szülőktől, ám addig amíg minden hónapban 300+ millió dollárt keresnek nem valószínű, hogy bármit is alakítanának az Item Shop rendszerén. Természetesen a kétségbeesett szülőket is meg lehet érteni; egyrészt szeretnének megadni mindent a gyermeküknek, amit csak lehet, ám valahol van egy határ -vagy elvi, vagy anyagi- másrészt pedig frusztráló érzés lehet látni, hogy a saját gyermekünk másra sem tud gondolni, mint a Fortnite-ra és a skinekre. Számtalan rossz véleményt lehet hallani a játékról, különösen a szülők oldaláról, ám pont tegnap számoltunk be egy pozitív példáról is, ahol részben a Fortnite segítségével sikerült megmenteni egy gyermek életét.

Ti mit gondoltok a fenti esetről? Az már egyszer biztos, hogy a kis srác roppant élelmes!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!