Nyerj aranyat: Szurkolj a magyar csapatnak!

Nyerj aranyat: Szurkolj a magyar csapatnak!

A Clan Scuffle a nyár legjelentősebb bajnoksága lesz, amin az európai szerver legjobb 16 klánja mérkőzik meg!

Nemrég beszámoltunk nektek a Clan Scuffle bajnokságról; itt a legjobb 16 európai klán feszül egymásnak, hogy eldöntsék, melyikük a legméltóbb arra, hogy augusztus 12-én megütközzön az orosz bajnokkal. Lássuk a teljes listát!

Az Arms Race kampány legjobb 10 klánja
[FAME] Deal with it! [MVPS] Most Valuable Players!
[GO-IN] Game is over! Just GO-IN [CSA] CS Army
[GX] Next Level Of Gaming [EX-4] No more Army
[TRIGG] The T is as useless as CW Specialists [RMBLE] The Lechers Ramble
[HOOT] Hooty McOwlface [FEST] No Fear Just Rush

A meghívást kapott klánok közül a FAME, az MVPS és a CSA igazán veszélyes kihívói lehetnek a TRIGG-nek, akik az egyetlen magyar csapatként indulnak a megmérettetésen.

A 8. CW szezon két legtöbb győzelemmel rendelkező klánja
[GE-PL] Gwardia Elitarna  [SERPE] Soldati Erranti Rompi Palle Estremi

A GE-PL a nyolcadik CW szezonban csak úgy halmozta a győzelmeket, de érdekesség, hogy őket nem a SERPE, hanem a TRIGG követte a győzelmek számában, -de mivel ők már az előző listában szerepeltek, ezért az utánuk következő legtöbb győzelemmel rendelkező klán kapott lehetőséget.

Irány a csoportkör!

Július 28-án a kvalifikációs mérkőzések lezajlottak, ezért a fenti listában szereplő klánok további négy (vagy több) csapattal kiegészítve augusztus 3-án csoportmérkőzést játszanak. A csoportokból csak a két legjobb klán jut tovább a rájátszásba, de a kieső klánok sem távoznak üres kézzel. A csoport negyedik helyezettje 15.000 aranyat, a harmadik pedig 25.000 aranyat kap a részvételért.

Innentől a rájátszásban egyenes kiesési rendszerben zajlanak a meccsek, a pontos nyereményeket pedig a fenti ábrán tekinthetitek meg.

Tippelj és nyerj aranyat!

Szerinted meddig jut a TRIGG? Add le szavazatodat augusztus 3-áig, hogy 1.000 aranyat nyerhess! A szavazásnál értelemszerűen a döntő a második helyet, míg a showmatch az első helyet jelenti, hiszen a bajnokság győztese automatikusan továbbjut, hogy 150.000 aranyért összecsapjon a legjobb orosz együttessel.

*Az eredményhirdetésre 2018 augusztus 6-án kerül sor.

Kövesd figyelemmel a Clan Scuffle bajnokságot Twitch-en!

A csatákat a World of Tanks hivatalos csatornáján, valamint a Community Contributor-ok Twitch csatornáin, sőt még a klánok saját csatornáin is figyelemmel követhetitek. Ne feledjétek, a csoportkör augusztus 3-án 19:00 órakor veszi kezdetét. Sok sikert kívánunk a TRIGG-nek!

Mit gondolsz erről a bajnokságról? Valóban alacsonyak a nyeremények?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.