Az új Sylvanas kisfilm miatt a közösség nagy része rendesen kiakadt

Az új Sylvanas kisfilm miatt a közösség nagy része rendesen kiakadt

A Warbringers 2. epizódja nem csak háborút, de haragot is hozott.

Az elmúlt hetekben a WoW közösség nagy részét az tartotta lázban, hogy végre kiderüljön, ki égette le a Teldrassilban található World Tree-t. Rengeteg elmélet született az ügyben, a két frakció pedig egymásra mutogatott, miközben vártuk a fejleményeket. A Blizzardnak tökéletesen sikerült egymás ellen fordítani a két oldalt, közben pedig folyamatosan hype-oltak minket, hogy mekkora titokról hullik majd le a lepel. Tegnap este végre el is érkeztünk ehhez a pillanathoz, ahol sokak szomorúságára kiderült, hogy egyszerűen csak Sylvanas gyújtotta fel a fát sima katapultokkal, miközben Archimonde-nak sehogy sem akart összejönni a dolog.

Valószínűleg már mindannyian láttátok a videót, így a kisfilm történetével nem fárasztok senkit, inkább nézzük meg, hogy hogyan reagált erre a közösség. A legtöbben egyértelműen azt mondják, hogy egyszerűen lusták és gyávák voltak az írók egy sokkal jobb történetet írni és újból a horda kapta meg a gonosz szerepet, miközben az elmúlt években többször is hangoztatták, hogy nincsenek jók és rosszak. Mindkét frakció csinált és csinál borzalmas dolgokat, de végül valahogy mindig a hordán csattan az ostor. Sokan ezzel egyet is értenek, hiszen a Youtube videó like és dislike rátája nem túl lenyűgöző, mivel 37 ezer like-ra 13 ezer dislike jutott, ami azt jelenti, hogy a reakciókat adók, kicsit több, mint 25%-a egyszerűen nem tudja elfogadni azt, hogy egy újabb gonosz és őrült vezért kapott a horda.

Sajnos vannak olyanok is, akik kicsit messzire mentek és halálosan megfenyegették az írókat, de szerencsére ez egy nagyon karcsú kisebbség. Ettől függetlenül a legtöbb fórumon most tényleg csak a csalódottságot és a haragot láthatjuk, főleg a hordás játékosok részéről, de sok allis is egyetért velük, hiszen ennél még az is jobb lett volna, ha valamilyen úton-módon megjelenik Azshara és ő gyújtja fel a fát.

Persze az is lehet, hogy csak egy korai "hisztit" látunk a közösségtől, mivel nem tudhatjuk, hogy mit rejteget még a történt és lehet, hogy valami hatalmas svédcsavar van készülőben. Erre enged következtetni Christie Golden tweetje is, aki megpróbált válaszolni a szitkozódásokkal teli kérdésekre a történettel kapcsolatban.

"Annyira sok kérdés van, hogy nem tudok mindenre válaszolni most! De még egyszer mondom, hogy rengeteg történetet osztunk még meg veletek! Most kicsit viszont visszavonulok, szeretlek titeket, holnap találkozunk!"

Miután újból végiggondoltuk a videó történéseit, némileg logikus az, amit Sylvanas tett, hiszen nem tudta volna a végtelenségig megtartani a területet, így inkább úgy döntött, hogy ha nem lehet a hordáé, akkor senkié se legyen, ezzel pedig azt is megmutatta, hogy vele nem lehet szórakozni. A legnagyobb probléma nem is a tett, hanem a Blizzard ígérete miszerint egyik frakció sem lesz kimondottan gonosz, -de amit Sylvanas tett, az egyszerű és színtiszta gonoszság volt. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!