Egy glitch miatt delay nélkül is tudunk fegyvert váltani

Egy glitch miatt delay nélkül is tudunk fegyvert váltani

A hiba aktuális, és sajnos tökéletesen működik harc közben.

Megszokhattuk már, hogy a Fortnite-ban időről időre feltűnik néhány érdekes jelenség; be tudunk menni a föld alá, át tudunk esni a saját építményeink ablakán, -meg még néhány hasonló finomság. Ám előfordulnak néha komolyabb problémák is: most például előkerült egy glitch, aminek köszönhetően delay nélkül válthatunk a fegyvereink között.

Már a nagy zenei fesztiválok is saját gaming arénákat alakítanak ki

Legújabban Ninja fog streamelni a legendás Lollapaloozáról, de idehaza is láthattunk már példát ilyen fesztivál gaming sarokra!

A trükk nagyon egyszerű, lényegében ugyanaz, mint ami volt nem olyan rég a csákánynál. Akkor annyi volt a dolgunk, hogy ütöttünk egyet a pickaxe-unkkal, benyomtunk egy emote-ot, majd ütöttünk ismét, ezzel gyorsabban tudtunk nyersanyagot farmolni. Nos, most ez került át a fegyverekre, így pedig már igen komoly hibáról beszélhetünk. Egy könnyen elérhető gombra teszünk egy emote-ot (nagyon sok emote-tal működik), utána már csak annyi a dolgunk, hogy két váltás között elnyomjuk. Ebben a videóban tökéletesen bemutatja egy játékos!

A dolog természetesen FaZe Tfue figyelmét is felkeltette, aki híres arról, hogy előszeretettel használja ki a játék ilyen hibáit. 

A félreértések elkerülése végett: a double shotgun lehetősége nem tért vissza, a fegyvert ugyan gyorsabban át tudjuk váltani, a töltési idő a két shotgun között azonban továbbra is működik. Shotgun+SMG kombóhoz viszont ideális, szóval ne lepődjetek meg rajta, hogyha valaki az előbb még SMG-vel sorozott titeket, aztán hirtelen shotgun lövésbe haltatok bele. A glitch kihasználását azonban semmilyen formában nem ajánljuk, az Epic irányelvei szerint akár ban is járhat érte, bár tény és való, hogy kevés példát láttunk még erre. Reméljük minél hamarabb javítja a problémát az Epic, mert ez bizony csúnyán belerondíthat a játékmenetbe.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!