Kispadozott Kinguin játékossal erősít az AGO

Snatchie eligazolása után gyorsan megtalálta ötödik játékosát a lengyel gárda.

A 27 éves AWP-s leigazolását négy nappal azután jelentette be a csapat a Twitter oldalán, miután elengedte snatchie-t, akiről már tudjuk, hogy snax helyét vette át a Virtus.Pro-ban.

A Virtus.pro végre megtalálta Snax utódját

Augusztus végén debütálhat az új felállás.

SZPERO 2016 júniusától egészen idén januárig volt aktív tagja a Kinguin ötösének, majd a két portugál, fox és MUTiRiS érkezésekor kölcsönbe a tomorrow játékosa lett, akikkel le is győztek friss csapatát még a Polska Liga Esportowa harmadik szezonjában. Két hónap után a portugálok távoztak, TAZ érkezésekor pedig SZPERO kimaradt a kezdőből. A frissen igazolt játékos már holnap pályára lép új csapatával az OGA Counter Pit online ligájában, ahol a brazil Sharks csapatával néznek farkasszemet.

Az AGO vezetője, Jakub Szumielewicz egy TwitLongerben fejezte ki örömét SZPERO érkezésével kapcsolatban.

"Nagyon boldog vagyok, hogy SZPERO az AGO Esports mellett tette le a voksát. Ezzel az igazolással nem csak erősebb lett a csapat, de rengeteg tapasztalatot nyerünk, és ami még ennél is fontosabb, hogy a srácaink még kiéhezettebbek legyenek a győzelemre. Grzegorz egy nagyon tehetséges játékos, akinek jó hírneve van, így megérdemli, hogy a Sasokért játsszon."

Természetesen volt csapata is megköszönte munkáját, és sikerekben gazdag jövőt kívántak.

Az AGO felállása a mai naptól az alábbi:

Damian "Furlan" Kislowski
Dominik "GruBy" Swiderski
Mateusz "TOAO" Zawistowski
Tomasz "phr" Wójcik
Grzegorz "SZPERO" Dziamałek

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!