Ghost Town: A pálya, amiről még senki se hallott

Ghost Town: A pálya, amiről még senki se hallott

Újabb hírek érkeztek Ghost Town pályáról, amivel korábban csak csapat csatákban találkozhattatok, –így a játékosok többsége bizonyára talán még nem is hallott róla.

Ghost Town belső tesztelésének célja jelenleg az, hogy implementálják a normál csatákba is, ezért vegyük sorra, hogy mi változott. Először is a pálya mérete 800x800 méterről 1000x1000 méterre lett növelve, –ami remélhetőleg több szabadságot ad majd a gyors tankoknak, illetve a manőverezéshez. A térkép központi részét is átdolgozták, hogy kevesebb átjáró legyen a pályán, ami a gyors megkerülő manővereket teszi kevésbé tetszetőssé. Ettől azt remélik, hogy kevesebb lesz a szupergyors csata, ahol a hógolyó effektus* érvényesül. Továbbá azzal szeretnék játszhatóbbá tenni a pályát a mesterlövész osztályoknak, hogy a pálya szélénél található épületeket megritkítják, így könnyebb lesz átlőniük a pályán és támogatniuk a csapattársaikat.

A tesztek eredményétől függően még nagyon sok minden változhat. Legutóbb a Kharkov változásokról számoltunk be, illetve Ghost Town (Lost City) mellett Empire's Border tesztelése is zajlik. A napokban ismertetjük, hogy a fejlesztőknek milyen tervei vannak Fjords hibáinak korrigálására, illetve bemutatjuk a Lillehammer fedőnevet viselő új pályát is.

Tudtátok?

Ghost Town volt az első, kimondottan e-sportra tervezett pálya.

Összességében érdekes lépés a WG részéről Ghost Town-ból normál pályát csinálni, de mivel korábban is furcsa volt, hogy csak azok találkozhattak ezzel a térképpel, akik Team Battle vagy e-sport mérkőzéseket játszottak, ezért érthető, hogy miért próbálkoznak ezzel. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e jól megvalósítani az elképzeléseiket.

*Hógolyó effektus: Amikor az egyik csapat egy jól kivitelezett megkerülő manőver következtében olyan előnybe kerül, ami behozhatatlan hátrányba hozza a másikat, így a két csapat közötti különbség egyre csak nő, –pont úgy, ahogy egy havas hegyoldalról legurított kis hógolyó hatalmasra duzzad.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.