Hirdetés

Magyar játékosért szurkolhatunk a régiók összecsapásán!

Scheff | 18/08/10 11:55
Cikk mentése

Vasárnap olyan óriások mérik össze tudásukat, mint a FAME, a KOPM2 és a Tornado.

Hirdetés

Az Arms Race kampány és a 8. CW szezon legjobb klánjai a nyár legmeghatározóbb kláneseményén, a Clan Scuffle bajnokságon mérték össze tudásukat, és bár a regionális szakasz lezárult, de az igazi kihívás csak most jön! Összefoglaljuk nektek a legfontosabb pillanatokat, illetve sorra vesszük, hogy meddig jutottak a magyar játékosok, valamint kitérünk arra is, hogy mi várható vasárnap.

A TRIGG menetelése

A TRIGG-nek az Arms Race kampányon nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt biztos helye volt a bajnokságban, de a csoportkörben pontegyenlőség alakult ki, és a szabályok értelmében sajnos nem jutottak tovább.

Ezzel kapcsolatban pedig arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek meddig sikerül eljutnia a magyar csapatnak, és a helyesen tippelők között ígéretünkhöz híven ki is sorsoltunk 1.000 aranyat. A résztvevők közül Balu2304-re mosolygott rá Fortuna asszonyság, -nyereményét a World of Tanks hivatalos oldalán, a My Gifts menüpontban találja.

A magyarok számára még koránt sem ért véget a verseny

A csoportkörben vereséget szenvedő, de a rájátszást veretlenül záró FAME csapatát ezúttal is erősítette magyar játékos Gosztonyi_on_T1LT személyében, -aki az egész bajnokság alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A FAME számára azonban mégsem volt zökkenőmentes a bajnokság. A negyeddöntő utolsó csatájában egy apró hiba hatalmas port kavart, ugyanis az egyik GX játékos visszament a garázsba, miután mindkét csapat megerősítette, hogy készen állnak és indulhat a csata.

 A szabályok értelmében technikai probléma esetében lehet újraindítani a csatát, de mivel itt egy emberi hibáról volt szó, valamint az admin sem adott engedélyt a meccs újraindítására, ezért a GX hiába lépett ki a garázsba, mert az újraindítás után ugyanúgy 14 fővel kellett lejátszaniuk a csatát.

Irány a bemutatómérkőzés!

Gosztonyinak ezúttal a KOPM2 és a Tornado, azaz a két legjobb orosz klán ellen kell bizonyítania a Clan Scuffle augusztus 12-én megrendezésre kerülő bemutatómérkőzés szakaszában. A győzelem elsősorban presztízs kérdés lesz a klánok számára, hiszen a nyeremény nagyon elenyésző. Az első helyezett csapat 150.000, a másik pedig 50.000 aranyat nyer összesen. Az európai szervert a FAME és a NOMI képviselik, az oroszt pedig a korábban említett KOPM2 és Tornado Clan páros.

Ahogy múlt vasárnap, úgy ezen a hétvégén is élőben szurkolhattok kedvenc klánotoknak a World of Tanks hivatalos Twitch csatornáján. Az ígéretek szerint egy sokkal komolyabb szervezés keretein belül, mint amit a regionális szakaszban láthattatok.

Ti melyik csapatnak szurkoltok? Vajon a FAME nyerhet az orosz csapatok ellen?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?