Hivatalosan is érkezik a Heavy Sniper a Fortnite BR-be

Hivatalosan is érkezik a Heavy Sniper a Fortnite BR-be

Nemrég az egyik adatbányász ki is tudta próbálni, –a következő frissítéssel pedig már érkezik is a játékba!

A Fortnite Battle Royale a következő frissítéssel egy különleges fegyverrel fog gazdagodni, az igen fájdalmasakat lövő Heavy Sniper megjelenése igazi felüdülés lehet a rengeteg SMG után. Sniper típusú fegyvert utoljára a harmadik szezon elején kaptunk, amikor megjelent a scope nélküli Hunting Rifle a BR szigeten is. 

Azóta érkezett már rengeteg féle mordály és eszköz, legutóbb például a Double-Barreled Shotgun, őt megelőzően pedig három SMG. Tekintettel erre a menetrendre, már igazán vártunk valamilyen más típusú fegyvert, –és ennek az ideje pedig most el is érkezett!

A fegyverről szinte mindent tudni már, mivel az egyik adatbányász ki is tudta próbálni ingame. Erről bővebb információt találhattok az alábbi cikkünkben!

Minden falat egy lövéssel rombol majd az új Heavy Sniper - VIDEÓ

A legújabb fegyver valószínűleg a következő frissítéssel érkezik majd és egy kicsit felboríthatja a játék metáját.

A fegyver bődületes sebzéssel fog rendelkezni, a paraméterei a következők:

  • Sebzés: 157
  • Tüzelésis sebesség: 0,33
  • Tárkapacitás: 1
  • Újratöltési idő: 4,1 mp

Mivel a fegyver Epic és Legendary formában lesz elérhető, így ezek a számok értelemszerűen változhatnak. Mi akár azt is el tudjuk képzelni, hogy a Bolt-Action Rifle-t emiatt lefokozzák majd, –elvégre a BR egyik legnagyobb veteránjának számító mesterlövész szintúgy elérhető Epic és Legendary ritkaságokban, ám a sebzése ennél jóval kisebb. Vajon átértékeli a fegyvert az Epic például Uncommon és Rare kategóriákba? Rare természetesen eddig is volt belőle, így csupán az Uncommon lehetne az új "titulusa".

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!