Zseniális Fortnite paródia az iskolakezdésről - hamarosan itt a szeptember

Zseniális Fortnite paródia az iskolakezdésről - hamarosan itt a szeptember

A Holderness család vérbeli paródiavideóval hívja fel a gyermekkorú Fortnite játékosok –és szüleik– figyelmét az iskolakezdésre!

Lassan a nyár utolsó napjaihoz közeledünk; a véget nem érő Fortnite-ozások időszaka a közösség fiatalabb korú játékosainak hamarosan megszűnnek, és újra be kell ülniük az iskolapadba. Ez bizony sokaknál egy nagy "törés" lesz, –nem is csak a játék miatt, hanem önmagában azért is, mert újra napról napra írhatják majd a házi feladatot.

Ezt a folyamatot elevenítette meg a Holderness család egy paródiavideó során, ahol is a Black Eyed Peas "I Gotta Feeling" számát dolgozták át a témához illőre. A videóban több eredeti felvételt is láthatunk gyerekekről, akik épp játszanak, a szüleik pedig valamilyen módon megpróbálják őket "kirobbantani" a képernyő elől. Íme:

A szülő vs. Fortnite párharc egyébként egy örök körforgás, valamilyen szinten mindig előjön ez a "küzdelem". Legutóbb például egy leleményes fiú Jézus tanaival próbálta meg V-buck vásárlásra bírni vallásos édesanyját.

A család elmondta, hogy a videó ötlete a sok hasonló történetből származik, több anyáról is hallottak, akik sajnálják, hogy gyerekük a szünet nagy részében csak a fejhallgatón keresztül kommunikál más gyerekekkel. Hozzátették, hogy –csupán vicces formában– fel akarták hívni arra a figyelmet, hogy a játék mennyire beépült már a kultúrába. 

A Holderness család egyébként egy igen népes követőbázissal rendelkezik Youtube-on; számos témát érintő, szórakoztató paródiáikkal váltak ismertté.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!