Egyedi, testreszabható célkereszt? Miért ne!

Egyedi, testreszabható célkereszt? Miért ne!

Érdekes ötlettel állt elő egy lelkes rajongó!

A Fortniteban jelenleg elég kevés beállítással szabhatjuk testre a játékot, olyannyira, hogy a HUD méreten kívül semmi különlegeset nem tudunk beállítani. Sok más játékban viszont a célkeresztünket is úgy alakítjuk, ahogyan azt mi szeretnénk. Na de vajon ez megállná a helyét az Epic Games játékában is?

Túlságosan legyengítették a Pumpot, hamarosan kisebb buff érkezhet!

Rengetegen elégedetlenek a jelenlegi metával, úgyhogy nem lennénk meglepve, hogyha érkezne egy buff a következő frissítésben!

Egy lelkes redditező már egy alap koncepciót is elkészített az egyedi célkeresztekhez; külön Pickaxe-ra, sima fegyverekre, shotikra és gránátokra/gránát-, és rakétavetőkre. Értelemszerűen mindegyikhez másféle célkereszt kinézet jár, de mindegyik fegyverhez négy stílus közül tudunk válogatni. A default beállítás persze maradna, de ezek mellé még három egészen különleges is érkezett. Emellett még 8 szín közül is tudnánk válogatni. Nézzük is meg, hogyan nézne ki ez a beállításokon belül:

Egész király helyet talált neki a készítő és nagyon szép és átlátható fület is kapott. Természetesen lenne mit átdolgozni ezen, gondolok most itt a Throwables/Grenade Launcher opció további három választási lehetőségére. A másik háromhoz egész jó megoldásokat talált a készítő, de az egyszer biztos, hogy a kis pont (dot) sosem kerülne be a játékba, ugyanis a bloom miatt sok aggályt keltene. 

Ettől függetlenül zseniális ez az ötlet. Ti örülnétek, ha lenne testreszabható célkereszt?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!