Túlságosan legyengítették a Pumpot, hamarosan kisebb buff érkezhet!

Túlságosan legyengítették a Pumpot, hamarosan kisebb buff érkezhet!

Rengetegen elégedetlenek a jelenlegi metával, úgyhogy nem lennénk meglepve, hogyha érkezne egy buff a következő frissítésben!

Gondolom mondanunk sem kell, hogy mennyire erős volt a double pump taktika még az év elején; mindenki a két Shotgunt használta, és semmi másnak nem volt helye a metában. Az Epic természetesen lépett az ügy érdekében, bevezetett egy equip delayt a két shoti közötti gyors váltogatás megszakítására, ami mellett a rengeteg új SMG is használhatatlanná tette a fegyvert.

Minden falat egy lövéssel rombol majd az új Heavy Sniper - VIDEÓ

A legújabb fegyver valószínűleg a következő frissítéssel érkezik majd, és egy kicsit felboríthatja a játék metáját.

Eric Williamson a Fortnite egyik vezető dizájnere a Twitteren elhintette, hogy tervben van a Pump Shotgun elővételi idejének a csökkentése a következő frissítés során, viszont a többi shotihoz nem nyúlnak. Természetesen arról nem esik szó, hogy mekkora változtatás érkezne, vagy mennyivel csökkentenék ezt az időt. 

Amióta konkrétan "megölték" a double pump stratégiát SMG meta uralkodik; viszont sok játékosnak –köztük profiknak is– ez kevésbé tetszik, ugyanis így a shotiknak nincs már akkora jelentőségük. Természetesen ez a változtatás nem azt jelenti majd, hogy teljes egészében visszatér a double pump meta, de egy kicsit javulni fog a helyzet, az egyszer biztos.

Azért nagyon kíváncsian várjuk majd ezt a következő frissítést és azt is, hogy miként oldják meg a Pump problémáját a fejlesztők.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!