Így nézne ki Drake videóklipje a Fortnite-ban

Így nézne ki Drake videóklipje a Fortnite-ban

Az In My Feelings című zenét már valószínűleg sokan hallottátok, most pedig elkészült klipjének Fortnite-os verziója is.

WiziBlimp egy igazi művésznek számít már a közösségben, hiszen pár alkalommal már újrakreált egy-egy videóklipet, amiből a leghíresebb egyértelműen a "This is America" Fortnite változata lett, amit már majdnem négy millióan láttak a Youtube-on.

Ezúttal viszont úgy döntött, hogy egy igazi Fortnite rajongó klipjét készíti el, aki pont nem rég adott ki egy igazán sikeres albumot, aminek az egyik legjobban elterjedt dala az In My Feelings lett. Ez a személy nem más, mint Drake, aki még attól sem riadt vissza régebben, hogy Ninjával együtt Fortnite-ozzon, de azóta az ő viszonyuk egy kicsit megromlott, ettől függetlenül a rapper továbbra is szereti a játékot. A videóklip végül elképesztően jól sikerült, és ezt leginkább akkor láthatjuk, ha a Redditre posztolt videót nézzük, hiszen ott a bal felső sarokban látható az eredeti klip, ami a legkisebb apróságban is hasonlít a Fortnite-os változatra, így tényleg elképesztő munkát végzett WiziBlimp és a társai.

"Drake - In My Feelings" Fortnite Recreation Comparison from r/FortNiteBR

Ettől függetlenül megnézhetjük csak simán a játékban felvett változatot is Wizi Youtube csatornáján.

Valószínűleg nem ez volt az utolsó műve, –így kíváncsian várjuk, hogy melyik híres klippel tér vissza legközelebb.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!