Az Assassins Creed Odyssey mindent vihet októberben

Az Assassins Creed Odyssey mindent vihet októberben

A széria legújabb része egyre ígéretesebbnek tűnik. 

Az idei E3 egyik legjobb pillanata volt, amikor bejelentették az Assassins Creed folytatását és megmutatták azt a gameplay videót, amit a mai napig bármikor szívesen újranézünk. Azóta azonban még több mozgóképes anyag napvilágot látott a játékkal kapcsolatban, amik a testreszabható harcrendszert, a kellemesen hosszú játékidőt, az athéni helyszínt és a hangulatos hajózást is bemutatják. 


Rendkívül pörgős és dinamikus harcokat ígérnek az Assassins Creed Odyssey készítői, amit rengeteg nagyszerű képesség fog kiegészíteni. Ráadásul olyan irányba fejleszthetjük majd a karakterünket, amilyenbe csak szeretnénk, –így például warriorok, vagy éppen assassinok is lehetünk


Megtudtuk azt is, hogy az Assassins Creed Origins-hez viszonyítva sokkal hosszabb részt fogunk kapni, pedig az előző epizóddal is simán el lehetett olyan 30 órát tölteni. Azt meg már minden valamire való rajongó tudja, hogy ez csak a főküldetések teljesítéséhez elég, amihez még hozzájönnek a mellékküldetések is.


Az új rész egyik központi helyszíne Athén lesz, amit a történelemkedvelők hatalmas mosollyal az arcukon fognak bejárni. Ide látogatva ugyanis megnézhetjük az Akropoliszt, Zeusz épülő templomát, vagy éppen Dionüszosz színházát.


Ha szerettétek az Assassins Creed által kínált hajózási formákat, akkor az Odyssey-t is bírni fogjátok. Mivel hatalmas játékteret fogunk kapni, ezért különösen fontos lesz az immáron gyorsabb és mozgékonyabb hajók használata, amikre a tengeri csatákban is szükségünk lesz. 

Az Assassins Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re.

Ne maradjatok le az élőszereplős előzetesről sem!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!