Snax előtt n0thingra pályázott a mouz

Snax előtt n0thingra pályázott a mouz

Az amerikai játékos már Kölnben játszhatott volna, de kútba esett az üzlet.

Sokakat meglephet, hogy nem Janusz "Snax" Pogorzelski volt a mousesports első, de még csak a második választása sem Martin "STYKO" Styk helyére. NeL, a méltán ismert francia riporter most felfedte, hogy a német szervezetnek milyen tervei is voltak júniusban, és hogyan bukott el Snax előtt a többi próbálkozásuk.

Az első kiszemelt Dan "apEX" Madesclaire volt. Korábban voltak erről pletykák, és egy hónapja egy francia nyelvű interjúban elárulta, hogy a mouz játékosai megegyeztek, hogy őt akarják STYKO helyére, neki is tetszett az ötlet és csatlakozni akart. De a G2 ellehetetlenítette az üzletet, sokat kértek és húzták a válaszadást, úgyhogy a tárgyalások elhaltak valamikor június végén, és inkább lecsaptak Snax-ra.

HIVATALOS: Snax a mousesportsban folytatja!

Négy és fél év után távozik a VP-ből Snax!

Viszont az csak most derült ki, hogy a két lehetséges forgatókönyv mellett egy harmadik is létezett. Néhány forrás megerősítette neL-nek, hogy Jordan "n0thing" Gilbert majdnem csatlakozott a mousesports-hoz az ESL One Belo Horizonte után. A brazil eseményen ugyebár ő helyettesítette oskart, a társak pedig több mint boldogak voltak azzal, amit ő hozott a csapatba, ugyanis a sztárjátékosuk nélkül is csak éppen elvesztettek 2-3-ra egy döntőt a FaZe ellen.

A játékosok el is gondolkodtak a verseny után, hogy mi lenne, ha megcsinálnák a n0thing-STYKO cserét az ESL One Köln előtt, és minden fél benne volt. Nyilvánvalóan a szervezet is örült ennek a lehetőségnek, hiszen apEX 800 000 dollár körüli árához képest az amerikai játékos ingyen érkezett volna hozzájuk. Viszont ez az üzlet is kútba esett, mert túl bonyolult lett volna n0thingnak és a barátnőjének Európába költözni.

Végül Snax csatlakozott a szervezethez, de egyelőre ez nem tűnik olyan jó biznisznek. NeL tudomása szerint nem mindenki boldog ezzel az igazolással a csapaton belül, és kissé kevésnek érzik amit nyújt. Az ő esetükben a Major dönthet mindenről, ugyanis ha nem érik el legalább a top nyolcat, az egyértelmű bukás, és neL értesülései szerint nem csak Snax kerülhet ki a kezdőből, ha ez bekövetkezik. Azt viszont nem tudni, hogy itt kikre gondolhatott.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!