Valami komolyan készül, számos ponton megváltozott a térkép a v5.30-cal

Valami komolyan készül, számos ponton megváltozott a térkép a v5.30-cal

Nem Tomato Temple az egyetlen újdonság; úgy néz ki tényleg elindult végre valami a háttértörténetben!

A mai frissítés meghozta azt a löketet, amit vártunk. Maga a patch nem a játék legnagyobb frissítése volt, ám a Road Trip skin egyelőre nem hivatalos, bár egyértelmű felfedése –illetve Tomato Town átalakulása– kellően felkavarta az állóvizet.

Kisebb Shotgun buffok érkeztek és bekerült a Rift-To-Go is

A rengeteg újdonság mellett nem szabad elfelejtenünk a Road Trip skint sem, amit holnaptól már ki is próbálhattok.

Az adatbányászok is rengeteg lehetséges újdonságra derítettek fényt, például egy érkező Legendary kategóriás Impulse gránátra, ami hellyel-közzel már látható is a játékban!

Amennyiben a sima Impulse gránátot kitartjuk, úgy a textúrája megváltozik és az említett új gránát kerül a szemünk elé!

Felmerült még két új lehetséges fegyver is, a "Flamethrover" és a "Quad Launcher/Military Rocket", illetve az adatbányászok találtak egy új, in-game eseményre utaló nyomokat is, ami a "Cube" név alatt fut. Minderről csupán néhány szöveg és fájl tájékoztat, aminek látható és lényegében kézzel fogható bizonyítéka is van –az a Shockwave Grenade névre keresztelt, feltuningolt Impulse gránát–, így ne vegyünk még semmit sem készpénznek.

Na, de a pálya változások! A frissítés legnagyobb változása egyértelműen Tomato Town leköszönése. Az új neve Tomato Temple, hűen hozzá pedig egy földből kinőtt, ősi templomot találhatunk ott, ami Mr. Paradicsomfej birodalmának tűnik!

Van azonban sok más apróság is, például Risky Reels kivetítője ismét teljes fényében ragyog, az előzetes ígéretek szerint pedig a Blockbuster Contest verseny győztesének filmjét lejátsszák majd rajta. De, ami még ennél is érdekesebb, az a Motel táblája, ami újra a régi helyén "tündököl". A meteor szaggatta lyuk még ott éktelenkedik rajta, illetve jóval alacsonyabban fekszik, valószínűleg érdekes kalandban volt része! 

A másik három hirdető alkalmatosság viszont Retail Row-ból, Greasy Groove-ból, illetve Lonely Lodge-ból még mindig kering valahol a éterben, ám ezekből a történésekből egyértelművé vált, hogy valami elindult; az égen tátongó óriási repedés is most már csak egy apró karcolásnak tűnik!
A következő napokban/hetekben a most elindított folyamat tovább alakulhat, előfordulhat, hogy a többi táblát is visszakapjuk! Ám még mindezen felül is történtek apróbb változások, ezeket az alábbi videóban tekinthetitek meg!

Számos újdonságot kaptunk ezzel a frissítéssel, –kíváncsian várjuk, hogy milyen irányba indul be újra a háttértörténet!

Mit gondoltok, milyen módon fog bekapcsolódni az Enforcerre keresztelt Road Trip skin a sztoriba?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!