Valóra vált álom! Varázsló bőrbe bújhatunk az Unspoken segítségével

Valóra vált álom! Varázsló bőrbe bújhatunk az Unspoken segítségével

Mindig is szerettél volna varázslók bőrébe bújni, hogy így gyakd le haverod? Az Unspokennel megteheted!

A tegnapi napon bemutattuk az e-sport egy igencsak új területét, amiben fizikai követelményei miatt hatalmas potenciál van. Ez a VR e-sport, ami nagyszerűen ötvözi a videojátékok világát a hétköznapi sportok "elvárásaival", így pedig különleges megjelenése mellett kitűnő hidat képezhet a laikusok felé is, akik az e-sportra továbbra sem tekintenek sportként. 

Tudtátok, hogy VR-ozni már versenyszerűen is lehet?

A VR-ról már mindenki hallott, na de a VR e-sportról már kevesebben, pedig ez lehet az igazi híd a sportok és az e-sportok között! Heldeus,orobeRto | 18/08/23 17:15 Napról napra egyre nagyobbra duzzad az e-sport és a videojátékok után érdeklődők száma.

Többféle játék van már ezen a területen is; most bemutatjuk az egyik legkülönlegesebb ezek közül, az Unspokent!

Tűzmágus lennél, esetleg az elektronosságot uralnád szívesen? Az Oculus Rift virtuális valóság technológiájának segítségével különböző képességű mágusok bőrébe bújva gyakhatjuk az NPC-ket, avagy barátainkat, online ellenfeleinket egy arénában. A játék megjelenésekor három választható kaszttal rendelkezett –ami azóta ötre duzzadt–, s a közeljövőben is számíthatunk új karakterek megjelenésére.

Minden mágusnak rendelkezésére áll egy pajzs, mellyel magát védheti, de oda kell figyelnünk, mert a folyamatos támadások kivédése esetén egy idő után széttörik. Természetesen egy kisebb töltési idő után újra használatba vehetjük. Ezenfelül pedig van egy alaptámadásunk, és két varázsképességünk, valamint egy nagyobb végső képességünk.

Természetesen nem csak multiplayer-ben játszhatjuk az Unspoken-t. A történet szerint feltörekvő párbajhősként tevékenykedünk Chicago sötét sikátoraiban, amikor hírül kapjuk, hogy két társunk eltűnt. Innentől indul a nyomozás, aminek eredményeképpen rövid úton szembetalálkozunk különféle démoni lényekkel, és sötét titkokról ránthatjuk le a leplet. 

A játék annyira megtetszett szerkesztőségünknek, hogy mindenképpen tenni fogunk vele egy próbát, –így számíthattok majd tőlünk a közeljövőben egy Unspoken élménybeszámolóra!

Ti próbáltátok már?

Amennyiben érdekel titeket ez a világ, csatlakozzatok VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!