A lánctalpak a múlté! Hamarosan már kerekeken gurulhatunk!

A lánctalpak a múlté! Hamarosan már kerekeken gurulhatunk!

Cseréld le ósdi lánctalpaidat vadonatúj kerekekre a hamarosan érkező alternatív francia könnyű tank vonallal!

Az előző hét a Gamescom jegyében telt, így ennek alkalmából számos bónuszkódra és kedvezményre –valamint egy különleges prémium tankra– csaphattunk le, de emellett egy meglepő hír is érkezett, hiszen hamarosan begurulnak majd a játékba az első kerekes harckocsik.

Új térképek, Caernarvon AX maraton és kerekes járművek

Idén négy új térképet is kapunk, amik közül Ghost Town és Empire's Border már korábban bemutatásra került, de a videóban felfedték, hogy Widepark és Highway is felújított, HD verzióban tér majd vissza. Ezenkívül szeptemberben egy, a Progetto maratonhoz hasonló két hetes küldetéssorozatot kapunk, amely teljesítéséért a Caernarvon AX lesz a jutalmunk. A kerekes járművek pedig a látottak alapján olyan finom manőverek végrehajtására lesznek képesek, amiről az AMX sorozat csak álmodhat.

Alternatív francia fejlesztési ág

Eddigi információink alapján az AMX ELC bis-ből fejleszthetjük ki az első kerekeken guruló francia könnyű tankot, de sajnos a Gamescomon a teljes ág csupán egy tankjáról, a tier VIII-as Panhard EBL FL 10-ről rántották le a leplet, –így a maradékot egyelőre rejtély övezi.

Panhard EBL FL 10

A World of Tanks a következő pár hónapban meglehetősen impozáns tartalmakkal kecsegtet, hiszen napokon belül elérhetővé válik három új térkép, a komplett lengyel fejlesztési ág és a személyes küldetések következő felvonása, –ráadásul szeptemberben belevághatunk egy küldetéssorozatba, amivel ingyen juthatunk hozzá egy meglehetősen erősnek ígérkező tier VIII-as prémium tankhoz, és persze ott vannak még a kerekes járművek is, amik az olasz harckocsikhoz hasonlóan egy új színt visznek majd a játékmenetbe.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.

Közvetítések