Az Anthem lesz a BioWare legújabb remekműve?

Az Anthem lesz a BioWare legújabb remekműve?

Az EA valószínűleg nem véletlenül tervez 10 évre a játékkal.   

Kevés olyan fejlesztőcsapat van manapság, akinek a neve garancia lehet a sikerre, de a BioWare egyértelműen közéjük tartozik. Éppen ezért örültünk annyira, amikor bejelentették, hogy egy vadiúj címmel kedveskednek az akció-szerepjátékok kedvelőinek, ami ugyan egyedül is felemelő lesz, de a teljes élményhez több barátunkat és/vagy ismerősünket is magunk mellett kell tudnunk. Most megnézzük, hogy az elmúlt időszakban milyen új információk láttak napvilágot a játékkal kapcsolatban. 


Az már jóideje ismert, hogy az Anthem játékosai egy hatalmas posztapokaliptikus univerzumban fognak kaladozni, ahol összesen 4 kaszt közül választhatják ki a nekik leginkább tetsző karaktert. Széles fegyverkínálatot, rengeteg teljesítendő feladatot és rendszeresen érkező új tartalmakat ígérnek a fejlesztők, akik az egyjátékos történetet igyekeznek minél jobban elkülöníteni a többjátékos küzdelmektől. 

Legutóbb azt is megtudtuk, hogy a Bioware munkatársai mindvégig oda fognak figyelni a közösség reakcióira, hogy valóban olyan újításokkal és tartalmi bővítésekkel állhassanak elő, ami elnyerhetik a többség tetszését. Ilyenek lesznek például az MMO-kból már jól ismert raidek, amik ugyan itt 20-30 perces kalandot fognak jelenteni, de cserébe zsíros jutalmakat tudunk velük megszerezni. 


Az Anthem vezető producere nemrégiben arról is beszámolt, hogy nem lesz minden küldetésen időlimit, úgyhogy bőven lesznek olyan feladatok, amiket a magunk kényelmes tempójában oldhatunk meg. Azt is elárulta, hogy víz alatti harcokat nem fogunk kapni, de ettől még rengeteg csatában lehet majd részünk. 

Természetesen bossokból sem lesz hiány, –akik nem csak hogy sokkal nagyobb kihívást fognak jelenteni, mint fajtársaik–, ha megölnek minket, akkor nem tudunk automatikusan újjászületni, mivel ehhez egyik társunknak kell nekünk segítenie. Ráadásul demováltozatot is fog kapni a játék valószínűleg az Origin Access Premier megjelenése miatt–, így hamarosan rá is vethetjük magunkat a február 22-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra megjelenő játékra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!