Fox meg is találta az új otthonát!

Fox meg is találta az új otthonát!

Egy teljes portugál csapathoz érkezett a 31 éves játékos.

Az egykori FaZe elődjének is nevezhető G2, és ex-SK-t is beugróként kisegítő játékos, Ricardo " fox " Pacheco –egy nappal azután, hogy bejelentette, ott hagyja a Tempo Storm ötösét– már meg is találta a helyét: ez pedig a Giants új portugál ötöse.

Fox elbúcsúzott a Tempo Storm csapatától

Az egykoron SK-hoz is beugró portugál játékos otthagyta az amerikai szervezetet.

Fox az új csapatába ingyen érkezhetett, miután otthagyta az amerikai szervezetet, –ám nem egyedül csatlakozott a Giants szárnyai alá, leigazolták mellé a Christopher " MUTiRiS " Fernandes - Rui " RIZZZ " Lima párost, melyből míg előbbi a régi Movistar Riders ötösét erősítette, utóbbi a FTW tagja volt. MUTiRiS és fox igazolásával egy régi-új trió játszik a csapatban rmn-el kiegészítve, hiszen ők korábban már játszottak együtt a k1ck esports színeiben. Az új Giants elődje –az ALEX-arki spanyol duóval kiegészülő ötös–sem volt egy gyenge csapat, hiszen a Moche XL Esports tornáján, melyet Lisszabonban rendeztek, egészen az elődöntőig meneteltek, ahol majdnem sikerült meglepniük a HellRaisers-t, de egy izgalmas mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedtek.

Az új csapat bejelentése egyben egy üzenetnek is nevezhető a mixwell által kreált új spanyol szupercsapat felé, hiszen így egy komoly ellenféllel kell számolniuk, hogyha ők szeretnének lenni az Ibériai-Félsziget trónján. Az új Giants teljes felállása tehát az alábbi:

Ricardo rmn " Oliveira
Joao KILLDREAM " Ferreira
Ricardo fox " Pacheco
Christopher MUTiRiS " Fernandes
Rui RIZZZ " Lima

Ricardo AIm " Almeida (edző)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!