Indul a Red Bull Clash Royale versenye - Nyerj és a Red Bull fizeti az utadat a döntőre

Indul a Red Bull Clash Royale versenye - Nyerj és a Red Bull fizeti az utadat a döntőre

Akkor lehet összerakni a paklikat, csatába küldeni a hercegnőt, besorozni a csontvázakat és persze memorizálni a pusztítót varázslatokat. Magyar selejtező is lesz a Red Bull Mobile Esports Open keretein belül.

A Red Bull híres arról, hogy mindig olyan dolgok mellé áll, ami extrém, ami energetikus, ami vagány és persze szórakoztató. Ezért vannak ott a Forma 1-ben, az Air Race-ben, nagyon sok extrém és persze hagyományos sportban is. Az új évezred talán egyik legfontosabb történese volt az, hogy a játékok köztük is, az e-sport maximális sebességbe kapcsolt és mára a világ egyik legnépszerűbb időtöltése lett. Ezalatt most gondolok arra, hogy milliók játszanak az ilyen játékokkal mindennap és a versenyek népszerűsége már olyan hagyományos sporteseményekkel is felveszik a harcot, mint az NBA vagy Roland Garros. Persze az egész e-sport világ nagyon szerteágazó. Vannak olyanok akik csak az FPS játékokat kedvelik, de vannak olyanok is, akik a Mobákat kedvelik. Sokan PC-n szeretnek játszani, és még legalább annyian kedvelik a konzolokat is, ezen kívül pedig van egy platform, amiről akár a metróban is versenyezhetünk. A mobil játékok ma talán a legnépszerűbb fajtái az idő elütésének. Így volt ez már 10 évvel ezelőtt is, ami pedig magával hozta azt, hogy mára olyan alkalmások is megjelentek, mint az Arena of Valor, a Clash of Clans vagy a Clash Royale, amik bizony már komoly kompetitív részletekkel rendelkeznek. Ezen népszerűségből kifolyólag pedig, a Supercell már évek óta folyamatosan rendez, főleg Clash Royale versenyeket. Most pedig a Red Bull is beszáll a buliba, hiszen indul a Red Bull Mobile Esports Open, aminek lesz magyar kvalifikációja is. Mutatjuk, hogy mik a feltételek és persze azt is, hogy hol tudtok regisztrálni.

Feltételek

  • Legyél magyar állampolgár
  • Legyél minimum 16 éves

Összesen ennyi a feltétele van annak, hogy nevezhess a versenyre, –amit ha sikerül megnyerned, akkor kapsz egy jegyet, hogy hazánkat képviseld majd a Németországban rendezett döntőn. Ha minden feltétel adott, akkor már csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az alábbi linken és mehet is a verseny.

Red Bull M.E.O. by ESL 2018 Pre-Qualifier #1 Hungary | ESL Play

World leading platform for esports. Play CS:GO, LoL, CoD, FIFA, SC2, WoT and more against real opponents for prizes and cash.

A formátum

Persze a döntőig hosszú út vezet: kezdésnek végig kell verekedned magad az Online kvalifikációs versenyen, majd egy Offline versenyen is magad mögé kell utasítanod mindenkit, hogy te utazhass majd a döntőre. Ezek után íme az időpontok, amikor megküzdhetsz a bejutásért:

  • Szeptember 6-7: Első online kvalfikáció
  • Szeptember 13-14: Második online kvalifikáció
  • Szeptember 20-21: Harmadik online kvalfikáció
  • Szeptember 29: Magyar offline döntő

A selejtezőkből összesen 16 játékos kap meghívást a magyar végső összecsapásra, de ha az első kvalifikáción nem sikerül megszerezned az egyiket, akkor sem kell csüggedned, hiszen nevezhetsz mindegyikre. 

A cél 

A magyar forduló győztese pedig jogot szerez arra, hogy részt vegyen a globális döntőn, ami most Németországban lesz. A költségek miatt pedig nem kell aggódnotok, hiszen minden nemzeti győztes utazását és szállását a Red Bull fedezi majd. Egyelőre még a verseny összdíjazása nem ismert, de egy ilyen versenyben tudjuk, hogy megéri majd jól szerepelni.

Ezek után csak annyit mondhatok, hogy indítsátok az Óriásokat, Lovagokat és persze a P.E.K.K.A. se maradjon otthon, –mindenkinek sok sikert, győzzön a legjobb!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!