Ez az RLRS sem múlt el magyar siker nélkül, szépet meneteltek játékosaink

Ez az RLRS sem múlt el magyar siker nélkül, szépet meneteltek játékosaink

Három honfitársunk egészen a top32-ig lőtte a gólokat a nemzetközi megmérettetésen.

Hamarosan teljes erőbe dobással kezdetét veszi az RLCS hatodik szezonja, –ezen a hétvégén már gőzerővel szurkolhatunk kedvenceinknek. Azonban idén is volt egy olyan magyar bravúr az RLRS selejtezőin, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül; Negsy, richmond, és ProfessorvF egészen a top32-ig küzdötték magukat.

A srácoknak bizony fel kellett kötni a gatyájukat, ugyanis olyan nagy nevekkel néztek farkasszemet, mint a Method vagy épp a RoyalBlue eSports. Összesen 5 mérkőzést játszottak le a selejtező során, ahol a győzteságról indulva első ellenfelüket, a YtseJam trióját fel is falták, a második összecsapáson azonban a Method leparancsolta őket a vigaszágra. Itt az első ellenfelük az OCK volt, akin ismét sikerült felülkerekedni, majd jöhetett a következő nagy kihívó, a RoyalBlue eSports. Ez a mérkőzés magában hordozta a legizgalmasabb végjátékot is, a srácoknak ugyanis a timer lejárta után, a labdát folyamatosan a levegőben tartva sikerült egyenlíteniük, így erőltetve ki az Overtime-ot.

Ezután egy újabb mérkőzésnyi párbaj következett, de végül 5 perc elteltével fiaink bevágták a győztes gólt, így mehettek tovább az ötödik mérkőzésükre. Utolsó ellenfelük a The Gnomies volt, akik bizony megálljt tudtak parancsolni a srácoknak, a hosszú összecsapás ugyanis nagyon sok energiát ki vett belőlük. Végül a magyar trió 3 nyertes, és 2 elvesztett mérkőzéssel búcsúzott az RLRS-től. Továbbjutniuk nem sikerült, ám így is hatalmas teljesítmény, amit véghez vittek. A következő szezonban jöhet az újabb próba. Az élményeikről richmond mondott pár szót:

“A Method-ot leszámítva minden mérkőzést hasonlóképpen éltünk meg. Ellenük viszont teljesen más volt a szituáció. Akármikor hozzánk került a labda, rögtön jött is valamelyikük challenge-re, semennyi időnk nem volt gondolkodni, azonnal kellett cselekednünk. Mintha végtelen boostjuk lett volna, a rotation is folyamatosan rendben volt náluk. Plusz tegyük hozzá, hogy a The Clappers (az egyik csoportkörbe jutott csapat – a szerk.) 3-0-ra kapott ki tőlük, mi viszont 3-1-re. A többi ellenfél között ellenben nem éreztem különbséget, az utolsó mérkőzésen viszont kijött rajtunk az azelőtti küzdelem fáradtsága, ha nem lett volna ott annyi hosszabbítás, ellenük is nyerhettünk volna. Viszont TOP32-ben végeztünk, ami így is jó, és örülünk ennek az eredménynek.”

A srácok sajnos nem szerepeltek egyszer sem a hivatalos streamben, illetve ők sem közvetítették az eseményeket, ám a RoyalBlue eSports egyik játékosának szemszögéből végigkövethető a negyedik összecsapásuk.

Nézd meg VELingo RLRS Play-In /w Stewie & Benni | RoyalBlue&autoplay=false című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Gratulálunk Negsy-nek, richmondnak és Professzornak, gyönyörű teljesítményt nyújtottak, az esély pedig jövőre ugyanúgy adott lesz, –reméljük akkor is éltek majd a lehetőséggel! Csak így tovább!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!