Ninja szerint nagy dolgok várnak ránk a halloween event során

Ninja szerint nagy dolgok várnak ránk a halloween event során

Pontos részleteket ugyan nem oszthatott meg, de a streamer szerint az Epic Games-nek komoly tervei vannak!

Valamivel több mint másfél hónap múlva újra elérkezik halloween ünnepe, ami a gamerek számára több dolog miatt is kedves. Amerikában a gyerekek cukrokért járnak ijesztgetni, míg Európában számos ehhez köthető eseményt rendeznek, –például töklámpás fesztivált, vagy gigantikus jelmezes bulikat. A játékos közösség azonban azért is szereti, mert az olyan játékokban, mint a Fortnite a fejlesztők külön eseménnyel készülnek, ami mindig valami extrával rázza fel a játékmenetet. Tavaly például ilyen volt a tökfejes rakétavető, illetve a halloween témájú skinek.

Egy ismeretlen 4chan felhasználó felfedhette a 6. szezon részleteit

Heldeus | 18/09/09 17:55 Elérkeztünk az ötödik szezon végéhez, ez pedig nemcsak a hátralévő küldetéshétből, vagy az egyre növekvő Ragnarokok számából látható, hanem a közösség viselkedéséből is. Egy szezon végével már mindenki a következőre van rápörögve, sorra születnek a különféle teóriák köszönhetően a játékosok tág fantáziájának, vagy éppen az adatbányászok munkájának.

Ninja-t egy korábbi streamjében megkérdezték, hogy tud-e valami különleges információval szolgálni érkező újdonságokról, illetve tervekről. Ninja-ról tudni kell, hogy igen közeli kapcsolatban áll az Epic Games-szel, olyan közeliben, hogy még a kidolgozás alatt álló terveikbe is beavatják időnként. Ninja a kérdésre azt a választ adta, hogy rengeteg érdekes dolgot tud. Kérdezték tőle azt is, hogy mi lesz a kockával, de arra azt felelte, hogy nem akarja ismerni azokat a részleteket, mert a közösséggel együtt szeretné élvezni a történeti vonalat. Viszont az első kérdésre mikor visszatért ezt mondta:

"Nagyon izgatott vagyok a.... halloween miatt!"

Várható volt, hogy az Epic valami nagy dologgal fog előrukkolni, de most ezek után főleg kíváncsiak vagyunk a részletekre. Ninja értelemszerűen erről nem beszélhet, a bennfentes titkok azért titkok, hogy megőrizzék, ha pedig elkotyogna valamit, akkor búcsút mondhatna az Epic és a közte lévő jó kapcsolatnak.

Nagyon sok játékos drukkol egyébként azért, hogy az Item Shopba visszatérjen a Skull Trooper és a Ghoul Trooper outfit, ez a két skin ugyanis jelenleg a legritkább kinézetek között van számon tartva. Jó eséllyel az Epic fog újabb ünnepi témájú skineket is kiadni, illetve mi nagyon bízunk benne, hogy fognak csinálni egy High Stakes-hez hasonló eventet, csak értelemszerűen halloween témában. Ezenfelül egy kisebb pályamódosítás is beleférhetne a dologba, például nem lenne nehéz megoldani, hogy az event módban csakis éjszaka legyen, a városokban pedig töklámpások és kísértetek lógjanak mindenfelé. Haunted Hills például ordít azért, hogy ünnepi kellékeket kapjon. Nagyon reméljük, hogy ilyen ötletei az Epic Games-nek is támadtak, és tényleg olyan jó lesz az az event, mint ahogy Ninja mondta!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!