Loot Lake helyett Lava Lake? Vulkán nyomaira bukkantak az adatbányászok

Loot Lake helyett Lava Lake? Vulkán nyomaira bukkantak az adatbányászok

Apránként kezd összeállni a kép, vagy pont hogy csak még jobban elvesztjük a fonalat?

Elérkeztünk újfent egy szezon végéhez, nevezetesen az ötödiktől búcsúzunk majd kevesebb, mint egy hét múlva. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a közösség és az adatbányászok szorgosan dolgoznak; különféle teóriák és információmorzsák keringenek az interneten, sőt olyan ember is akadt, aki kerek-perec azt állította, hogy tudja mi fog történni a hatodik szezonban.

Egy ismeretlen 4chan felhasználó felfedhette a 6. szezon részleteit

Heldeus | 18/09/09 17:55 Elérkeztünk az ötödik szezon végéhez, ez pedig nemcsak a hátralévő küldetéshétből, vagy az egyre növekvő Ragnarokok számából látható, hanem a közösség viselkedéséből is. Egy szezon végével már mindenki a következőre van rápörögve, sorra születnek a különféle teóriák, –köszönhetően a játékosok tág fantáziájának, vagy éppen az adatbányászok munkájának.

Az egyik teória szerint a kocka, amikor Loot Lake-hez ér, felrobban és majd egy vulkánt hagy maga után. A tizedik heti extra töltőképernyőn azt láthatjuk, ahogy Brite Bomber megpillantja gonosz, ördögi énjét a kocka tükörképében. Mivel a víznek a tűz az ellentetje, így abszolút reálisnak tűnik, hogy a tó területére egy vulkán kerüljön be. Az adatbányászok egy erre utaló modellt is találtak a játék fájljaiban.

A második képen egy méretarányos modellt is kaptunk, amiről kiderül, hogy a kráter maga nem lesz olyan gigantikus. Lehet, hogy ez nem is a tényleges vulkán csupán egy mellék kürtő, vagy pedig a hegy többi része még készítés alatt áll. Bármi is lesz ebből (ha egyáltalán lesz), a hype-ot már megteremtette, popcornnal a kezünkben várjuk majd az új szezon beköszöntét.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!