Byali lehet a mousesports második lengyel játékosa?

Byali lehet a mousesports második lengyel játékosa?

Érdekes pletykával szolgált a méltán híres angol elemző, Thorin.

Duncan "Thorin" Shields, a 35 éves elemzőt –aki mélyebben bele ásta már magát a CS:GO profi közösségének világába– a legtöbb embernek úgy gondolom nem kell bemutatni, markáns véleményekkel rendelkezik olykor, vagy egy " Thorin's Thoughts" videójában hangzanak el érdekes dolgok. Így történt ez a legutóbb is, hiszen azt már tudjuk, hogy a Virtus.Pro egy újabb emberétől vál meg az idei második Major torna, a FACEIT Major 2018-as állomásának végét követően, ami a lengyel csapat számára igen hamar bekövetkezett, ugyanis az Új Kihívók színpadán mind a három mérkőzésüket elvesztve estek ki a rangos eseményről. Az orosz szervezet csapatának építésében ez a játékos kiesés sem fog segíteni a Virtus Pro ötösén, hiszen egyre jobban hullik szét a csapat, melyről egy kisebb összefoglalót már itt is olvashattatok.

Történelmi áttekintés - így esett szét a világ legstabilabb CS:GO csapata

orobeRto | 18/09/10 11:50 Magyarországon -ahogy a világ más táján bárhol, ahol népszerű a CS:GO- úgy népszerű a Virtus.Pro is. Sokáig ez a megállapítás helytálló volt, de manapság felül kell vizsgálnunk. Úgy tűnik, hogy a sorozatos kudarc még a legösszetartóbb csapatot is kikezdi. A legendás felállás 2018 februárjában végleg megtört, amikor TaZ-tól megvált a VP.

Az angol elemző tudatában van olyan pletykáknak, miszerint byali követni fogja egykori csapattársát és honfitársát snax-ot a mousesports gárdájába, azt is tudja, hogy kinek a helyére, ezt azonban nem árulta el, de véleménye szerint nem biztos, hogy ez egy jó döntés lenne. A VP egykori játékosával kapcsolatban nem ez az első pletyka, hogy hol is folytatja pályafutását, egy lengyel forrás egy olyan új lengyel csapatot is megírt már, ahol a Tempo Storm játékosa innocent, az egykoron PRIDE ötösét erősítő EXUS, illetve a VP beugrójával morelz-el közösen építenének egy csapatot, ez a feltételezés azonban hamar szertefoszlott, hiszen nyílt titok, hogy morelz fog érkezni a Virtus Pro színeibe.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!