Tényleg csak egy itemet kapunk a Mythic+ heti ládákból

Tényleg csak egy itemet kapunk a Mythic+ heti ládákból

Már több hónapja ezt olvashattuk a legnagyobb WoW-val foglalkozó hírportálokon is, a Blizzard mégis csak most döntött úgy, hogy elmagyarázza a tévedést.

A Mythic+ dungeon egy igen érzékeny téma a közösség és a Blizzard szemében is. Egyrészt, a játékosoknak ez az egyetlen esélye arra, hogy minél több időt a játékba ölve, folyamatosan fejleszthessék a karakterüket, másrészt, a Blizzard e-sport versenyszámot készített belőle, ami nagy sikernek örvend. Épp ezért szerettük volna mi is letisztázni, hogy hogyan változott a Legion óta, –az alábbi cikkünkben minden apró változást és újdonságot bemutatunk nektek.

Minden, amit a Mythic+-ról tudni érdemes

Wolfi | 18/09/04 15:20 Szinte nem is gondolná az ember, de már három hét eltelt a Battle for Azeroth megjelenése óta, –így elérkeztünk a negyedik heti resethez, ami egyben azt is jelenti, hogy véget ért az úgynevezett "Pre-Season".

A fenti cikk tartalma helyes is volt, egészen az első m+ resetig, amikor mindenki megkapta a heti ládáját. Ezek kinyitása után derült fény arra, hogy mindenki maximum egy tárgyat kapott a megígért 1-3 helyett. Az elmúlt hetekben észlelhető kisebb-nagyobb hibák miatt természetesen egyből bugra gondolt mindenki, de a WarcraftDev Twitter oldala gyorsan válaszolva elárulta, hogy ez bizony teljesen szándékos és semmi sem változott a Legion-höz képest.

"Pár hétig a bétában a Chest többet dobott, mint egy tárgy. Ettől függetlenül a tervezett dizájnja és működése a ládának az, hogy heti egy magas szintű itemet dobjon, pont úgy, ahogy az a Legion-ben is volt."

Egy későbbi Tweetben még a változtatás mivoltát is tisztázták a fejlesztők, hiszen elmondásuk szerint az 1-3-as rendszer nem működött volna jól, mert azon játékosok, akik csak egy tárgyat kapnak, nagyon rosszul érezték volna magukat. Ezzel tehát a heti ládák nem változnak egyáltalán a Legion-höz képest. Az egyetlen probléma csak az, hogy maga a Dungeon változott, hiszen nem kaphatunk Azerite Armort és a fegyverünk sem forge-olhat 360 iLevel fölé. Emiatt nem lesz könnyű dolgunk összeszedni a három Azerite darabot és a fegyvert a heti ládákból és a Raidekből. Emlékeztetésképpen, alább látható újra mindegyik kulcs szintjének megfelelő drop és láda drop egyaránt:A közösségnek ezúttal nem maga a változtatás, hanem inkább annak közlése fájt, hiszen pár hónapja már biztos erről az 1-3 tárgyról olvashattunk a Wowheaden is, ami köztudottan a leghitelesebb és legpontosabb WoW portál az interneten. Ezzel a fejlesztők mit sem törődtek és a reset napján árulták el, hogy bizony senki ne várjon egynél több tárgyat a ládájából.

Ne felejtsük el, hogy a mai nappal minden Raid lefrissült és a Mythic Uldir is elérhetővé vált azok számára, akik kicsit komolyabban gondolják a játékot. A legnagyobb Guildek versenye jelenleg is tart, a –valamivel több, mint 12 órás– előnynek köszönhetően pedig a BDG és a Limit vezeti a versenyt 4 boss leütésével, míg a legesélyesebb Method, jelenleg is Zek'vozzal küzd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!