Próbáld ki ingyen a The Division-t!

A második rész előtt nem árt gyakorolni kicsit. 

Még augusztus elején számoltunk be nektek arról, hogy jövő márciusban jön a The Division második része, ami több ponton is felül fogja múlni elődjét. Most viszont a várakozás megkönnyítésére pár napra ingyenesen kipróbálhatóvá tette az első epizódot a Ubisoft PC-n, XBOX ONE-on és PlayStation 4-en egyaránt. 


Külön öröm, hogy a teszthétvégére elérhetővé tett változat semmiben se korlátozza a játékosokat, hiszen az alapjátékot és az összes kiegészítőt egyaránt tartalmazza. Ha pedig valaki szeretné az ingyenes tesztidőszak után is nyüstölni a The Division első részét, az akciósan szerezheti be az alapjátékot és a komplett csomagnak számító Gold változatot is. 

PlayStation 4-en egészen szeptember 17-ig lehet kipróbálni a játékot, viszont PlayStation Plus előfizetés mindenképpen kell hozzá. Ugyanez igaz az XBOX ONE tulajdonosokra is, csak ott értelemszerűen élő Live előfizetésnek kell meglennie. A PC játékosoknak pedig csak annyi dolguk van, hogy a uPlay-t használva letöltik a számukra csak szeptember 16-ig elérhető tesztváltozatot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!