Minden, amit a The Division 2-ről tudni érdemes

Minden, amit a The Division 2-ről tudni érdemes

Sose vártuk még ennyire március tizenötödikét.  

Még tavasz elején kaptuk az örömhírt, hogy hamarosan érkezik a The Division második része, aminek azért is örültünk annyira, mert már az első epizód is rendkívül kellemes kikapcsolódást jelentett. A Ubisoft viszont megígérte, hogy a folytatás több ponton is felül fogja múlni elődjét, hiszen nem csak temérdek tennivalót zsúfolnak bele, hanem a maximális szint utánra is készülnek jobbnál jobb tartalmakkal. Mivel az utóbbi időszakban rengeteg új információ jött a játékkal kapcsolatban, ezért ezeket most egy csokorba szedtük össze nektek. 


Ugyebár a legújabb rész Washingtonban fog játszódni, amin teljes mértékben úrrá lett a káosz és természetesen mi leszünk azok, akik ügynöktársaikkal karöltve próbálják megállítani a nemzet hanyatlását. A fejlesztőcsapat egyik munkatársa, David Polfeldt azt nyilatkozta, hogy szerinte a The Division 2 az első rész alternatívája lesz, ami lehetőséget ad nekik újféle játékmechanikák kipróbálására. 

Az újdonságok sora itt azonban nem ér véget, hiszen a második részben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a játék történetére, hogy a játékosok még közelebb érezhessék magukat saját karakterükhöz. A játék kreatív igazgatója ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy a The Division 2 sztorijának középpontjában leginkább azok a túlélők lesznek, akik hét hónap leforgása alatt hatalmas változásokon mentek keresztül, miközben egymással összefogva próbálták megállítani nemzetük pusztulását. 


A fejlesztők kicsit úgy állnak a játékhoz, mint ahogy az Anthem készítői saját alkotásukhoz, azaz egy játékost sem kényszerítenek arra, hogy másokkal közösködve vigyék végig a történetet, de a teljes élményhez mindenképpen ajánlják a kooperatívban (is) hasznosítható társkeresést. Az viszont már biztos, hogy egy csapatban maximálisan 4 játékos kaphat majd helyet, viszont a raideken egyszerre két csapat, azaz összesen 8 fő is részt vehet.

Karakterünk az előző részhez viszonyítva sokkal jobban testreszabható lesz, aminek érdekében egy új felszerelés kategóriát is fogunk kapni. Mivel ez a kategória a Brand nevet viseli, ezért különböző márkákat aggathatunk majd magunkra, amik egyre jobb bónuszokat adnak nekünk. Ráadásul, ha egyszerre három azonos márkájú cuccot pakolunk magunkra, még erősebb karaktert fogunk kapni. 


Természetesen nincs Ubisoft játék gyűjtői kiadások nélkül, így nincs ez másképp a The Division 2 esetében sem. A Gold Editionnel megkapjuk a Year One Pass-t, így a közeljövőben érkező tartalmak a mieink lesznek és mindenkinél hamarabb próbálhatjuk ki őket. A Digital Ultimate Editionben három extra csomag foglal helyet, amikkel extra képesség- és inventory helyet, valamint skineket és öltözékeket kapunk. A csúcsnak számító Dark Zone Definitive Collector's Edition pedig egy 30 centis figurával, térképpel, hivatalos soundtrackkel és különleges művészeti albummal érkezik. 

Ne feledjétek, hogy a The Division 2 2019. március 15-én jelenik meg PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!