Melyiket válasszam: A meta legjobb Mage paklijai

Melyiket válasszam: A meta legjobb Mage paklijai

Nem csak egy, de rögtön négy paklival is legendbe lehet menni Jaina oldalán. Összeszedtük a legerősebb változatokat!

Mindenkinek van kedvenc hőse, akivel sokkal szívesebben játszik –függetlenül attól, hogy az adott metában erős-e az adott class, vagy sem. Thrall után jöjjön Jaina, aki a World of Warcraftban is fontos szerepet tölt be és a Hearthstone világában sem lehet megkerülni, mivel az egyik legjobban ajánlott hős, amivel a kezdők belerázódhatnak a mesekártyázás világába. Összeszedtük a jelenlegi Standard meta legjobb Mage paklijait!

Uberer’s Legend #10 Tempo Mage

Kód: AAECAf0EBHHtBaLTAu72Ag27ApUDqwS0BOYElgXsBcHBApjEAo/TAvvsApX/Arn/AgA=

Talán a legstabilabb változatnak tekinthető már hónapok óta a Secret / Burn / Tempo. Egyszerűen túl gyors és erős, hogy időben reagáljon az ellenfél a hatalmas sebzésekre. Legnagyobb ellenfele még mindig a Spell Hunter és a Secret Hunter, emellett le is lehet gyorsulni, de így is érdemes próbálgatni Uberer pakliját. Olcsó, erős és pillanatok alatt eldőlnek a meccsek.

Molossus’s Legend OTK Mage

Kód: AAECAf0EBO0FuAjaxQLN6wINigGcAq4DyQOrBMsE5gSYxAK50QKW5AKm8ALi+AK0/AIA

A Quest teljesen kimarad a mostani „One turn kill” paklikból, helyette a Leyline Manipulator képessége kerül a középpontba. Az olcsó varázslatok után már csak az Apprenticekre és az öreg Antonidasra van szükség, hogy záporozhassanak a Fireballok az ellenfél arcára.

Chunchunner’s Legend #25 Big Spell Mage

Kód: AAECAf0ECsUE3gXsB5fBAtPFAqDOAsLOApvTAvLTApziAgpNyQOIwQKbwgKWxwKbywLX4QKW5ALD+ALi+AIA

A Control Mage jelenleg off-meta szintre süllyedt vissza, de az erő még mindig ott lakozik benne. A Skulking Geist és a Giggling Inventor hatalmas segítség abban, hogy az alapból kedvezőtlen ellenfelek ellen is legyen esélyünk.

Gotdeathstar’s Legend Spiteful Mage

Kód: AAECAf0EBosD9QXKywLCzgKb0wKc4gIM3gXyBfMFvwiXwQLrwgLKwwKbywLUzgLR4QLX6wLi+AIA

Egy külön cikket szenteltünk ennek az őrült paklinak. A Spiteful Summoner képessége annyira erős még mindig, hogy a Mage is elkezdett köré építeni deckeket, amik közül Gotdeathstar változata a legendre is képes volt.

Meglepő, de működik: Spiteful Mage-dzsel a legendbe

Offmeta paklikkal érdemes lehet próbálkozni, ha a meglepetés erejére akartok építeni. Egy szokatlan koncepció legendet is érhet, ha jó kezekbe kerül!

Nektek melyik a kedvenc Mage decketek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!