Boomsday Project: egyenesen a sámánok laborjából!

Boomsday Project: egyenesen a sámánok laborjából!

Elhoztunk öt érdekes pakli koncepciót azoknak, akik egy kis változatosságra vágynak.

A legtöbb Shaman pakli sajnos nem muzsikál túl jól a jelenlegi rangsorolt metában -ahogy arénában sem-, ugyanakkor mégis ez az egyik legszórakoztatóbb osztály, amit lazításképp előhúzhatunk a kalapból, ha ráuntunk a top deckekre. Bemutatjuk az öt legérdekesebbnek tűnő Shaman verziót!

1.) Budget Token Shaman

Kód: AAECAaoIAA/rwgL2/QKc/wKw8ALwB4qAA5HBAoEEjIADysMCm8sC6voCkwnR4QLi+AIA

Kezdésnek itt egy rendkívül olcsó aggro, ami kevesebb, mint 2000 varázsporunkba kerül. Áraszd el a pástot lényekkel, majd vidd be a végzetes csapást a Bloodlust segítségével! Egyszerű, mint az egyszeregy, és –bár valószínűleg nem fog túl magas győzelmi arányt hozni– kezdők számára ideális választás. Ha pedig kinyitottad a Shaman legendás varázslatát, akkor nyugodtan csempészd bele: a hatás garantált.

2.) Elemental Shaman

Kód: AAECAaoIAvPCAqvnAg71BP4F8AeTwQLrwgLCwwLKwwLIxwKw8AL28AKz9wKP+wKc/wKKgAMA

Szintén viszonylag kevés dustért, de egy fokkal hatékonyabb pakli, ami az elementál szinergiára épít: de sokkal inkább egy vázként tekintsetek rá, mint egy végleges koncepcióra. A hatékonyság érdekében olyan tech lapok kaphatnak még helyet benne, mint a Mossy Horror, –de a könnyebb lethal lehetőségéért Electra Stormsurge és a Bloodlust belecsempészése is jól sülhet el.

3.) Ike's Shudderwock Shaman

Kód: AAECAaoICCDTxQLCzgLrzwKc4gKn7gLv9wKggAML9QTeBf4F68ICysMCm8sC+9MC0eEClugC3+kC4vgCAA==

A drágulás jelentős, ezért az előző kettővel ellentétben a Shudderwock tempó orientált verzióját azoknak ajánlanánk, akik csak úgy dúskálnak a kék porban. A legjobb tulajdonsága ennek az összeállításnak a szerteágazó lehetőségekben keresendő.

4.) Ike's Big Shaman

Kód: AAECAaoICJQD7QW60gKZ+wLq+gKn7gLCzgK0Awv5A7IG8+cC9QSBBP4F9QjHwQKf/QLD0gKNzgIA

Egy újabb Shaman deck, ami szintén Ike fejéből pattant ki. Természetesen ha Big Shaman, akkor megint csak sok variáció jöhet szóba, de mind közül ez a legérdekesebb. Elemző cikkünket pedig az alábbi linkre kattintva olvashatjátok el.

5.) #1 Legend Boomsday Even Shaman

Kód: AAECAaoIDIoHioADkcEC9uwCrMICmQLN9ALL7AIgp+4C88ICws4CCbDwAvAHsQiU7wKW6AL+BZvLAr0B0wEA

A ladderen már bizonyított, ráadásul kevesebb erőforrásból összerakhatjuk, mint a Shudderwock vagy a Big variánst. Végül, de nem utolsó sorban tier 2-es pakliként az Even Shaman ott van a legjobbak között!

Ti melyik Shaman decket koptatjátok? Esetleg egy saját kútfőből összerakottra esküdtök? Osszátok meg velünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!