Úgy tűnik készülőben van a Dark Bomber skin, de máson is ügyködik az Epic

Úgy tűnik készülőben van a Dark Bomber skin, de máson is ügyködik az Epic

Láma formájú tűzijáték nyomai is előkerültek, illetve formálódnak a fegyver skinek is!

A mai patch nem volt a játék történelmének legnagyobb frissítése, ám annak ellenére, hogy érték változtatásokat nem tartalmazott, a játékba annál több újdonságot hozott. Két tárgy is bekerült, illetve az 50v50-ben nagy sikert arató Soaring mód Solo-ban is elérhetővé vált.

Playground exkluzív itemmel érkezett meg a v5.41-es kiegészítő frissítés

Természetesen a Port-a-Fortress is bekerült a játékba!

Azonban az adatbányászoknak is jutott néhány finomság. Kezdjük is a Dark Bomber skinnel, a játék fájljaiban találtak egy erre keresztelt mappát, benne pedig egy nagyon kezdetleges textúrát is.


Ezzel túl sokat nem láthatunk a skinből, azonban tizedik heti extra töltőképernyőn feltűnő Brite Bomber gonosz énjére sokan számítanak, reméljük tényleg elérhető lesz majd ez a különleges tükörkép.

Ezenfelül egy láma formájú tűzijáték modellje is felbukkant, ami az STW játékosok számára akkora újdonság azért nem lesz. Holdújévkor a pályán elérhetőek voltak különféle tűzijáték telepek, amiket ha megvédtünk, akkor az óriás rakéta egy óriás lámát hagyott az égbolton. Reméljük ezt viszontláthatjuk a BR szigeten is majd.


Ezenfelül a fegyver skineknél is történt egy kis változás: az adott mappába bekerült egy új fájl, ami a TheCUBE nevet viseli.

Találgatások szerint ez egy olyan minta lehet, mint ami Kevin oldalán is látható időnként. A Pets, illetve a MusicPacks mappa továbbra is elérhető.

A Lista viszont még mindig nem ért véget, egy új fogyasztható item is előkerült. Ez bizony egy lufi!


Ez akár még egy ideiglenes játékmódhoz is tartozhat, tekintve viszont, hogy az Epic bohóc skineket is készített, kijelenthetjük, hogy túl sok AZ-t néztek! A tárgy elviekben elfogyasztás után hárítja a fall damage-et.

Végül pedig a kocka fájljaiban is voltak változások: több vízhez köthető szöveg is megjelent, némelyik, például a "Water_Shallow" változó vízmagasságra utal.

Az eddigi legesélyesebbnek tűnő teória szerint a kocka Loot Lake-nél fogja befejezni pályafutását, a vízzel érintkezve azonban az energiái felszabadulnak, és mivel a kocka az ellentéteket hozza felszínre, így a helyén egy vulkán jelenik majd meg. Korábban egy vulkán kezdetleges modellje is előkerült. Ugyanitt a kockához tartozóan egy "Destination" nevű fájl is látható, ami arra utalhat, hogy már tényleg közeleg a folyamat vége.

Mindezt természetesen még nem szabad biztosra venni, több olyan dolgot szedtek már elő az adatbányászok, amit az Epic Games a mai napig nem tett be a játékba, elsősorban tárgyakra vonatkozóan. Bármi is fog történni, már nem kell sokat aludnunk, akár az is előfordulhat, hogy ezen a hétvégén is csinálnak egy a rakétakilövéshez hasonló live eventet. Ha a kocka mondjuk élőben, mindenki szeme láttára omlana össze, az ismét egy zseniális húzás lenne az Epic-től, –és valljuk be, picit azért mindenki számít egy hasonló megmozdulásra.

Ti mit vártok a szezon végétől?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!