Uldir megjelenés után két héttel már le is solozták MOTHER-t!

Uldir megjelenés után két héttel már le is solozták MOTHER-t!

Rextroy, a híres Prot Paladin, a Battle For Azerothban is ott folytatja a dolgokat, ahol a Legionben abbahagyta.

Ha valaki kicsit jobban benne van a BfA Raidelés és a WoW világába, szinte biztosan hallotta már Rextroy nevét és ismeri az ő Prot Paláját. Már Antoruson is rengeteg videót láthattunk tőle, hiszen neki sikerült először soloban megölnie Portal Keeper Hasabelt, majd a későbbiekben Garothi és Eonar is megkapta a magáét tőle.

Újabb két Antorus boss kapott ki 1v1-ben

Garothi Worldbreakert és Eonart is sikerült egyedül két vállra fektetni.

Szinte biztosra vehettük, hogy bizony a BfA-ban is megpróbál minél hamarabb leütni egy bosst, ez pedig két héttel a Raid megjelenése után sikerült is neki, hiszen egy kis segítséggel és egy remek ötlettel leütötte MOTHER-t.

A videó elején hirtelen rengeteg kérdésünk lehet és nehéz is elhinni, hogy ezt játszi könnyedséggel vitte véghez Rextroy, de nézzük is meg, hogy mi kellett pontosan ahhoz, hogy sikeresen vegye ezt az akadályt. A Prot Pala egyik legérdekesebb Talentja mindenféleképpen a Last Defender, ami ezúttal is kulcsszerepet játszott abban, hogy megcsinálja egyedül, pontosabban többedmagával a bosst, mivel egy gyors summonra is szükség volt a siker érdekében. De térjünk is vissza a Last Defenderre, ami annyit tud, hogy minden 8 yardon belül álló ellenfél csökkenti a bekapott sebzés mértékét és növeli a játékos sebzését 3%-kal. Ez egy remek spell, de még mindig kevés lenne arra, hogy ez megsegítse Rextroyt a harcban. Ezért valahonnan szerezni kellett plusz ellenségeket, méghozzá rengeteget. Erre a tökéletes opció Waycrest Manor volt, ahol Heroic vagy Mythic nehézségen össze kellett szednie annyi Devouring Maggottot, amennyit csak tudott. Ezt úgy érte el, hogy másik mobokat fertőzött meg az Infest nevű debuffal, ami miatt újabb kettő érkezett folyamatosan, akik néha meg is kapták a Parasitic buffot, így egymást fertőzve folyamatosan láncot alkottak, ameddig meg nem lett a kellő számú féreg.

Ezután már csak Uldirig kellett eljutni, amit állítólag egy jól elhelyezett HS-sel is meg lehet oldani, de egy Warlock summon sokkal hatásosabb, így megkérte három barátját, hogy segítsenek be neki és summonolják meg őt Uldirba. Ezután már csak össze kellett kapkodni a férgeket, megvárni, míg a Last Defender elég sebzést védett le, ezután pedig már csak a mana és az élet 100%-ig töltését kellett megvárnia. Ekkor belekezdett a harcba és szinte végig 26 ezres vagy több DPS mellett ütötte a bosst, sebzést pedig a Last Defendernek köszönhetően nem kapott. Ez még sajnos mindig nem lett volna elég, hiszen az iLevel is nagyon fontos volt, ami mellett végig koncentrálnia is kellett. 365-ben vágott neki a küzdelemnek, ami pont elégnek bizonyult. Utolsó lépésként még nagyon kell figyelni arra, hogy a Sanitizing Strike-ból kihúzzuk a férgeket, hiszen MOTHER könnyedén megöli őket, ami érdekes, hiszen erre ritkán képesek az NPC-ék. 

Ha ebből mindent megértettünk és pont van egy nagy iLevelű Prot Palánk, akkor sem tudjuk már megcsinálni egyedül a bosst, hiszen a Blizzard gyorsan kapcsolt és a Last Defender megkapta a maga nerfjét, amivel most már maximum 50%-ot védhet le. Rextroy ettől függetlenül megszerezte a solo killt, amit tőle már soha senki sem vehet el. Egészen elképesztő Theorycraftingot igényelt a boss és megvallva az őszintét, nekünk soha nem jutott volna eszünkbe ez a trükk, de hát éppen ezért hívják őt Rextroynak. Kíváncsian várjuk ki lesz a következő áldozata, ha egyáltalán lehetséges egyedül megcsinálni bármelyiküket. Talán Taloc még abszolválható, hiszen őt jelenleg is könnyen lehet egyedül tankolni, de ötletünk sincs, hogy hogyan oldaná meg a felgyülemlő addokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!