"Azt hittem, a meteornál nem lesz rosszabb, –aztán jött Kevin!" - bolttulajdonos

Tilted Towers legújabb üzletének karrierje nem volt valami hosszú: a kocka gondolt egyet és átment rajta!

A kocka –közösségi nevén Kevin– az elmúlt éjszaka során újfent elérte Tilted Towers-t. Ám ezúttal nem csak a közelébe ment, kőkeményen végigszáguldott a főutcán. Sokáig úgy tűnt, hogy semmi kárt nem fog okozni, ám végül valamilyen oknál fogva gondolt egyet, és egy apró kitérővel az újonnan felépült horgászboltot félig letarolta.

A történet azért érdekes, mert ez az épület sínylette meg a meteorbecsapódást is a negyedik szezon elején. Akkoriban így nézett ki a romhalmaz:

Ezt követően a negyedik szezon végén a Visitor rakétája is becélozta az épületet, ám akkor nem történt vele semmi. A meteor után viszont bő másfél szezonon keresztül építették újra a házat, nemrég pedig végül sikerült megnyitni: egy új kempingüzlet formájában. Aztán jött Kevin, és átment rajta!

Well, that was short lived. RIP New Tilted Building. from r/FortNiteBR

A legviccesebb a történetben azonban nem is az, hogy milyen rövid életű volt az új bolt, hanem, hogy milyen útvonalat követve ment át rajta Kevin.

Jól látható, hogy a főutca fordított L alakját gyönyörűen követte, majd amikor odaért a házhoz gondolt egyet, tett egy apró kitérőt és ráfeküdt. Mint amikor sétálsz az utcán, de 4 méterrel odébb meglátsz egy flakont és óhatatlan vágyad támad belerúgni, utána pedig folytatod tovább az utadat. Kevinnek is valószínűleg valami hasonló zajlott le a programkódjában, ezzel biztosítva egy újabb jövőbeni építkezést Tiltedben.

Azóta már persze úriasan elhagyta a nagyvárost: jelenleg Loot Lake közelében tartózkodik! Meglátjuk, hogy merre és hogyan fog tovább haladni, az adatbányászok számos jelet találtak arra, hogy a kocka valamilyen vízhez köthető helyen fog kikötni, –ám könnyen elképzelhető, hogy az Epic már direkt megvezeti őket, ezzel biztosítva az igazi meglepetést!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!