Zseniális élőszereplős előzetest kapott az Assassins Creed Odyssey

Zseniális élőszereplős előzetest kapott az Assassins Creed Odyssey

Egyre nehezebb kivárni az októberi megjelenést.   

Egyre inkább lehet érezni, hogy folyamatosan közeledünk az Assassins Creed Odyssey premierjéhez, amit nem mellesleg október sikervárományos játékai közé válogattunk, és egy exkluzív sajtóesemény keretében ki is próbálhattunk. Most pedig egy újabb előzetessel hangolnak minket a játék készítői, ami egyik kedvenc filmünkből merített ihletett és hűen prezentálja mindazt, amit az Odyssey világában megtehetünk. Csak egy kicsit rendhagyó formában.


Akár szeretted az amúgy legendás Trainspottingot, akár nem: abban biztosak vagyunk, hogy jó eséllyel te is díjazni fogod a legújabb trailert, ami alapján nyugodt szívvel állítható, hogy nem igazán fogunk az új Assassins Creed közben unatkozni. Minden lesz itt ugyanis, ami egy valamirevaló folytatáshoz szükséges: lényegesen hosszabb játékidő, temérdek fő- és mellékküldetés, izgalmas karakterek, lenyűgöző látványvilág és az az egyedi atmoszféra, ami minden rajongót megcsap, amint belevág a franchise gyakorlatilag bármelyik részébe. 


Ráadásul a srácok voltak olyan jófejek, hogy elkészítették az előzetes magyar változatát is, hogy biztosan minden hazai játékos megérthesse. Ne feledjétek, már csak közel két hét van a játék megjelenéséig, –ugyanis október 5-én lesz a PC-s, XBOX ONE-os és PlayStation 4-es premier.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!