A kocka végül célt ért, beleolvadt Loot Lake-be

A kocka végül célt ért, beleolvadt Loot Lake-be

A több hétnyi keringés után Kevin végül célba ért, és megreformálta Loot Lake-et.

Akik tegnap este játszottak különleges látványnak lehettek a részesei, a kocka ugyanis az esti órákban végre elérte Loot Lake-et, majd jégkocka módjára beleolvadt. A folyamat igazán látványos volt, nem véletlenül csücsült egy Playground mérkőzésben a közösség jó része. Íme egy klip a folyamatról.

Az olvadás végén egy pillanatra a víz ismét visszaállt eredetire színére, de aztán lámpa módjára, sejtelmes hangok ölelésében a víztükör végleg átalakult, és jelenleg is lila színben pompázik, miközben a kocka oldalán látható írásjelek futnak végig rajta. A legviccesebb az egészben viszont az, hogy a kockához hasonlóan elpattanunk a felületéről, –tehát nincs többé vízben ragadás.

Ez azonban biztosan csak az első lépése valami nagyobbnak; az ötödik szezon vége néhány napon belül érkezik, az Epic Games pedig beindította az eseményeket. A legelterjedtebb teória szerint Loot Lake közepén egy vulkán fog kialakulni, –de arról is olvashattunk már, hogy a pálya legnagyobb tavánál lesz az átjáró a Dark Worldbe, ami a BR sziget sötét változata lenne. 

Külön érdekesség egyébként, hogy replay módban a tónak megmaradt az eredeti színe.

Míg in-game pedig így fest:

Nos, ez már nem feltétlen a találgatások időszaka, –a visszaszámlálás elkezdődött, könnyen lehet, hogy a mai napon is történik majd valami! Egy dolog azonban biztos –még ha csak ideiglenesen is–, de az Epic-nek sikerült feldobnia a helyet, jelenleg Loot Lake az új Tilted! Már csak több Loot kéne oda.

Ti néztétek élőben a folyamatot?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!