Flusha-t kidobták a fnatic-ból, ScreaM ugrik be helyette!

Flusha-t kidobták a fnatic-ból, ScreaM ugrik be helyette!

Señor Vac és JW útjai hat év után szétválnak.

Az Egyesült Királyságban tevékenykedő fnatic szervezet saját Twitter oldalán jelentette be a " Señor Vac-ként " is becézett, Robin " flusha " Rönnquist kispadra helyezését.

A fnatic tehát azután hozta meg a döntését, miután CS:GO csapatuk a 13 Major torna történelmében először nem került be a legjobb nyolc közé, hiszen az idei FACEIT Major versenyén 2-3-as összesítéssel a 9-12-ik helyen végeztek azok után, hogy kikaptak a Natus Vincere, a compLexity, és a döntő összecsapásban a HellRaisers-től.

Aki komolyabban követi a CS:GO profi közösséget, annak flusha-t nem kell bemutatni, hiszen ő kőkeményen beleírta magát mind a Counter-Strike, mind csapatának történelmébe. A háromszoros Major bajnok és egyszeres Major MVP a mostani FACEIT Major eseményén produkált a legrosszabbul a maga 0.82-es rating értékével, mely számot hét pálya lejátszása után kreált. A fnatic sajtóközleményében azt is elárulta, döntésüket a közelmúlt eredményei miatt hozták meg.

"Törekszünk arra, hogy az egyébként is világhírű fnatic név ismét a legjobbak között szerepeljen a Counter-Strike közösségében, amire mindig is törekedtünk, és természetesen továbbra is törekszünk! Flusha-val, – CS:GO csapatunk legendájával – kispadra kerülését követően pedig leülünk és igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást a jövőjét illetően." - írja a fnatic.

A svéd játékos helyére tehát az az Adil " ScreaM " Benrlitom érkezik, akinek az utolsó versenye még az európai Minor tornája volt, melytől a LeftOut játékosaként hamar búcsúztak. A 24 éves belga a szeptember 26 és 30-a között megrendezendő ESL One New York rendezvényén ugrik be flusha helyére. A fnatic az " A " csoportban kapott helyet olyan csapatok mellett, mint a Na'Vi, a mousesports és a Gambit. A fnatic felállása New York-ban tehát a következő:

Jesper "JW" Wecksell
Freddy "KRIMZ" Johansson
Richard "Xizt" Landström
William "draken" Sundin
Adil "ScreaM" Benrlitom (beugró)

Frissítés: Pár órával később JW el is búcsúzott tőle és a HLTV-n is kikerült a csapatból, így minden valószínűség szerint nem csak a kispadra került, hanem teljesen elhagyja a svéd alakulatot:

"Hat év. Köszönök mindent flusha - remélem még keresztezzük egymás útjait a jövőben.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!