Az új bohóc skinekkel együtt a hozzájuk tartozó mémek is megérkeztek

A Fortnite új skin párosa bizony merész húzás volt az Epic-től, –a közösség viszont hamar rárepült a témára!

Az eheti v5.41-es frissítés sem maradt el új skinek nélkül, az Epic Games a patch méretéhez igazítva egy kisebb eresztést hozott nekünk, 3 skint kaptunk. Ebben benne volt Ragnarok párja, illetve egy igencsak hátborzongató bohóc duo is. Az utóbbi két skin értelemszerűen nagy figyelmet kapott, a kinézetekhez tartozó extra maszkok ugyanis simán előhozhatják egyesekből a kuloulrofóbiát, vagyis a bohócoktól való félelmet.

Persze a skinek nem csak ettől különlegesek; a velük együtt felszínre hozott lehetséges jövőbeni fogyasztható tárgy ugyanis egy piros lufi.

A piros lufi ikonikus eleme volt az AZ című filmnek is, (ami természetesen egy bohóc démonról szóló horror, aki az áldozatait megpróbálta a csatornába csalogatni), tehát a közösség gyorsan megtalálta a párhuzamot. Ezeknek köszönhetően pedig megszülettek a következő mémek.

"Van számodra egy kis V-buckom idelent!"

"I have vbucks down here" from r/FortNiteBR

"Idelent kaptunk Drum Gunt!"

“We got drum guns down here” from r/FortNiteBR

Persze egy régi mémet is sikerült feleleveníteni.

Me right now from r/FortNiteBR

Illetve az első, kicsit elborult gondolatmenetű rövidfilm is leforgatásra került!

Lunatic Blackout: A Clown Story --- In the first game i played with the new Clown skin this suddenly happened, i thought it was worth a little movie :) from r/FortNiteBR

Végezetül pedig, ezeknek a skineknek tényleg lehet valamilyen csalogató ereje, egy játékosnak ugyanis úgy ugráltak be a ellenfelek a tüskéi közé, mintha kötelező lett volna!

This new loot delivery service is great! from r/FortNiteBR

Bárhonnan is nézzük, az Epic-nek megint sikerült egy olyan szériát alkotnia, ami a szokásosnál is jobban megmozgatta a közösséget, –ugyanakkor őszintén reméljük, hogy a bohócoktól tartó harcosoknak nem vált ijesztőbbé a játék.

A két outfit már elérhető az item shopban, –ti beszereztétek már valamelyiket a kettő közül?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!