Egy nyaralás árát is kiteszik az ötödik szezon Item Shopos skinjei

Egy nyaralás árát is kiteszik az ötödik szezon Item Shopos skinjei

Továbbá az is kiderült, hogy a játékosok és az Epic Games nagyon kedvelik az Epic kategóriás skineket!

Közeledik az ötödik szezon végső visszaszámlálása, két nap múlva ilyenkor már a hatodik szezon újdonságaiban fogunk fürdeni. Ezt azt jelenti, hogy az ötödik szezontól teljes mértékben búcsúzunk, nem fognak érkezni már új skinek ebben a szériában. Felmerült viszont a kérdés, hogy vajon milyen mennyiségben és milyen értékben adott ki az Epic Games skineket ebben a szezonban, elvégre minden nagy frissítésnél 6-8 outfitet mutattak be.

Megjött a hatodik szezon első teasere, egy DJ láma

A mai nap 1 millió Ft-os kérdése, hogy ez vajon mégis mi lehet?

Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy ezek csak az Item Shopos OUTFITEK, nem képezte egyetlen eltérő módon megszerezhető skin sem a számolás részét, tehát nincs benne sem a Galaxy skin, sem a harmadik starter pack kinézete, –továbbá nincsenek benne Gliderek és csákányok sem. Az ötödik szezonban összesen 40 új shopban kapható kinézetet köszönhettünk, amelyek lebontva így néznek ki!

Legendary

8 darab Legendary skint kaptunk az elmúlt két és fél hónapban, ezek összértéke 16 ezer V-buck!

Epic


A másodkategóriának számító Epic ritkaságú skinekből érkezett a legtöbb; összesen 21-et adott ki az Epic Games, –összértékük pedig 31 500 V-buck!

Rare


A kimondottan jó ár-érték kategóriába tartozó Rare skinekből 7 darab érkezett, összértékük 8400 V-buck. Érdekességként megemlíteném, hogy a Sushi Master (jobb felső sarok) volt az első olyan Rare skin, amihez táska is járt.

Uncommon


Végül pedig az Uncommon skinek, –amelyekből 4-et kaptunk, hogyha belevesszük a Grill Sergeant outfitet is. Ez ugyan a mai napig nem elérhető hivatalosan, egyszer azonban véletlenül bekerült az Item Shopba. Ezek összértéke 3200 V-buck. Ha összeadjuk a számokat akkor 59 100 V-buckot kapunk, ami pénzbe átszámolva még úgyis 140 ezer Ft körül mozog, hogyha a legnagyobb 100 eurós pakkot vásárolgattuk. 140 ezer Ft-ból pedig már egy elég jó nyaralás is kitelik, –nyilván nem Dubai-ban felszolgálókkal körbevéve, de Horvátország, Görögország bőven belefér.

Mivel azonban nem vásárol mindenki halomszámra 100 eurós pakkokat, megnéztük, hogy mennyi lenne az összes skin a 25 eurós csomaggal, amiért ugyebár 2800 V-buckot kapunk. A szám így már jóval magasabb természetesen: meghaladja a 170 ezer Ft-ot. Ha mindezt pedig megspékelnénk még a Gliderekkel és az egyéb csákányokkal, valószínűleg megközelítené a 200 ezer Ft-ot.

Viszont a hatodik szezonban a tendencia majd tovább folytatódik, minden bizonnyal ott is sok remek kinézetet fog kiadni az Epic, reméljük a kovetkező BP-hez tartozó skinek is lesznek annyira jók, mint néhány item shopos skin!

Nektek melyik volt a kedvenc skinetek az idei szezonban? (A Cloaked Star azóta megjelent, Epic ritkaságú kinézet lett.)

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!