Mennyibe kerül egy saját

Mennyibe kerül egy saját "kulcs" a VR világába, avagy mi hajtja ki a maximális illúziót?

A VR világ remek szórakozás, ám a legjobb élményhez igen komoly vasra van szükségünk!

Ha valami, akkor a virtuális valóság egy teljesen új szintre emeli a játékélményt, révén, hogy térben és eszköz tekintetében a valóság illúzióját kelti. Persze nem mindegy, hogy milyen VR szemüveget használunk és az is nagyon sokat számít természetesen, hogy milyen alkatrészekkel felszerelt PC-vel próbáljuk meghajtani azt a szemüveget.

Légy te is egyike az ország első VR e-sportolóinak

Heldeus | 18/09/21 11:35 Kis hazánkban egy igen komoly folyamat vette kezdetét: elkezdett formálódni az e-sportolók egy új generációja, és ezúttal nem a korra kell érteni, hanem a területre. A VR e-sportolók ugyanúgy a digitális térben küzdenek meg más játékosokkal, csak épp valós mozgást végeznek a vérre menő mágikus csaták, vagy épp űrbéli harcok közben.

Annak érdekében, hogy egy szakértő segítségével járjuk körbe a kérdést, megkérdeztük Molnár Attilát, a Linkup VR BAR vezetőjét és tulajdonosát, akinél jobb embert keresve se találhattunk volna erre a feladatra. A következő interjú során kérdeztük Attilát arról, hogy mennyibe is kerül minimum egy VR-ra már viszonylag normálisan használható setup, no meg persze egy igazi fenevad, –illetve volt szó arról is, hogy ők mit használnak a Linkup saját gépeiben!

Ha mélyebben érdekel ez a terület, és nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor csatlakozz VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!