Ilyen mértékű Rift kihasználást sem látni mindennap

Ilyen mértékű Rift kihasználást sem látni mindennap

17 ember szuszakolta be magát egy portálba: a végeredmény pedig a nagyszerű szerkesztésnek köszönhetően igen látványos lett!

Az ötödik szezon kezdete óta a Riftek kiemelt résztvevői a Fortnite mérkőzéseinek! Nagyban megkönnyítik a közlekedést a pályán, gyors rotálási lehetőséget biztosítanak, röviden: megkönnyítik az életünket! Rendszerint 2-3-4 ember ugrik be egyszerre egy ilyen térkapuba, és általában nem is foglalkozunk azzal, hogy a karaktereink milyen mozdulatokat hajtanak végre közben, –pedig részleteiben nézve igen látványos kis konstrukciót rakott össze az Epic!

Egy német youtuber azonban úgy döntött, hogy több embert is be lehet tuszkolni ezekbe a Riftekbe, így egy custom mérkőzésen keresztül 17 különböző skinnel rendelkező játékos vetette át magát a portálon! Az eredmény magáért beszél: sorra jelennek meg az égbolton, a lassított felvételnek köszönhetően pedig jól láthatjuk, hogy milyen ijedtség ül ki az arcukra! Az Epic minden apróságra figyelt! Persze az egész nem lenne ennyire látványos és szórakoztató a megfelelő szerkesztés nélkül!

A videó végére még egy zseniális szinkronfutás is befért, mintha csak az 50v50 mód egyik csapatának közel fele masírozna az ellenfél vonalai felé, hogy megnyerjék a csatát! 

Ha az ember olyan közeli kapcsolatban áll az Epic-kel, hogy van jogosultsága custom szervert csinálni, –és még a nézői is benne vannak a buliban–, akkor igen szórakoztató jelenteket képesek együtt összehozni. Olyanokat, amik egy szimpla mérkőzésen biztosan nem történhetnének meg, –például CDNThe3rd klasszikus égi háborúja is ilyen volt!

De Ruben egyik legjobb átverése sem jöhetett volna létre egy custom szerver és pár tucat magyar nélkül!

Ruben a trollkodás egy következő szintjét mutatta be a tegnapi közvetítésén

Végy egy random duo társat, egy custom szervert és 42 magyart, akik partnerek a buliban!

Ti vettetek már részt custom szerveres játékokon?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!