Az Epic újabb mérföldkövet ért el a Fortnite iOS verziójával

Az Epic újabb mérföldkövet ért el a Fortnite iOS verziójával

A játék egyszerűen minden platformon dübörög, bő 70 millió dollárt ver a Crash Royale-ra is!

A Fortnite 2018-ban –nem csak a játékosok szívét, de az összes ranglistát és platformot is– meghódította. Sorra döntötte és dönti továbbra is a rekordokat, hol világszintű számokról van szó, hol pedig "csak" a saját sikereiről. Nyár elején írtunk róla, hogy a játék iOS verziója a megjelenést követő 90 nap után már 100 millió dolláros bevételt produkált.

Most ezt még tovább fokozta, 200 nap leforgása alatt a játék ezen verziója elérte a 300 millió dollárt! Ez elsőre talán nem tűnik soknak, mivel a játék csak májusban 316 milliót termelt az Epic-nek, de ne felejtsük el, hogy ez csak az iOS, semmi több. Viszont hiába ez a szám, ezúttal nem nevezhető totális rekordnak, ugyanis a Pokemon Gonak 113 nap is elég volt arra, hogy iOS-on elérje ezt az összeget.

A PUBG Mobile továbbra sincs sehol a Fortnite-hoz képest, az a játék 200 nap alatt "mindössze" 47 milliót tudott előteremteni. A SensorTower elemzései szerint ennek a 300 milliónak a 65%-a amerikai játékosoktól származik, míg további 20 milliót a hatodik szezon első napján költöttek el a felhasználók!

Az utolsó érték azt bizonyítja, hogy az Epic tényleg durván odarakta a hatodik szezont: nagyon sok játékos döntött a Battle Pass megvásárlása mellett, és persze nem feledkezhetünk el az Item Shopról sem! Az Epic már a harmadik szezon első napján is 5 millió BP-t értékesített, –vajon mennyi lehetett ez a szám a mostani szezonban? Egész biztosan hatalmas, –reméljük egyszer fogunk kapni erről is egy statisztikát!

Ti milyen platformon játsszátok a játékot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!