A Fortnite sötét oldala - a Dark Bomber sztori

A Fortnite sötét oldala - a Dark Bomber sztori

Zseniális videóban elevenedik meg Dark Bomber háttértörténetének egy lehetséges változata!

A Fortnite közössége telis-tele van zseniális kreatív emberekkel, akik oly sok színes tartalommal ajándékozták már meg a közösséget. Rengetegen készítenek különféle koncepciókat –mind fegyverekre, mind a pályára–, mások fenomenális rajztudásukkal nyűgözik le a nagyérdeműt. Vannak olyanok is, akik valóságos producereknek csaptak fel!

Talán az utóbbiak munkája az egyik legösszetettebb, ugyanis nem elég megálmodni az adott videót, kell hozzá néhány társ is, no meg persze az összes felhasználóra a megfelelő skin. Ezentúl nem feledkezhetünk el az időzítés és a rendezés képességéről sem, majd a nyers felvételeket egy kész projektté is kell kovácsolni! A Sushii Films - Fortnite Movies nevű Youtube csatorna élen jár a Fortnite filmek készítésében, JyeunJyeun nevű felhasználó nevéhez fűződik például a harctéri orvosról szóló videó is, amit néhány hónappal ezelőtt bemutattunk Nektek!

A hősök köztünk járnak - igazi support az 50v50 módban

Egy játékos magára öltötte a harctéri orvos szerepét, majd az egészből csinált egy zseniális videót!

Most JyeunJyeun Dark Bomberhez álmodott meg egy háttértörténetet, amit fenomenális módon filmesített meg! A hangok, a vágások, a mozgások, a karakterek arckifejezései tökéletes módon vannak összeillesztve, –így pedig egy igazán kerek és látványos történetet kapunk!

Mi az Epic helyében ezt a lelkes rajongót hamar begyűjtenénk a csapatba, ez a tehetség a hivatalos erőforrásokkal párosítva szinte bármire képes lehet! Reméljük, hogy sok zseniális munkát láthatunk majd még tőle!

Ti lecsaptatok a Dark Bomber skinre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!