Magyarokat is meghívtak egy müncheni VR versenyre

Magyarokat is meghívtak egy müncheni VR versenyre

A terület igen különleges, még a VR versenyek között is egy érdekes képviselő!

A VR és a VR e-sport egy igen varázslatos, új terület! Több ízben foglalkoztunk és foglalkozunk vele mi is, egy magyar csapatot pedig most meghívtak Münchenbe egy nemzetközi Icaros versenyre. Aki már hallott a VRrehabról, annak a játék is ismerős lehet!

Légy te is egyike az ország első VR e-sportolóinak

Heldeus | 18/09/21 11:35 Kis hazánkban egy igen komoly folyamat vette kezdetét: elkezdett formálódni az e-sportolók egy új generációja, és ezúttal nem a korra kell érteni, hanem a területre. A VR e-sportolók ugyanúgy a digitális térben küzdenek meg más játékosokkal, csak épp valós mozgást végeznek a vérre menő mágikus csaták, vagy épp űrbéli harcok közben.

A VRrehab egy igen különleges rehabilitációs programot kínál olyan emberek számára, akiknek gyógytornára van szükségük. A kezelések hangulatát és hatékonyságát egy VR játék segítségével növelik, a páciens pedig egy erre kialakított állványon kell elvégezze a feladatot! Valahogy így kell elképzelni:

Icaros from VRrehab on Vimeo.

De persze a folyamat és a felszerelés nem csak gyógyászatra használható, rendezvényekre is bérelhető mind casual, mind komplex tudományos-szórakoztatásra. A fenti videóban láthattunk néhány jelenetet az Icaros egyik játékáról, a verseny azonban az Icarace világában fog zajlani!

Az esemény a Global Icarace Series - Hard Fall - Grand Finale néven fut, és Münchenben fogják megrendezni október 19-én. A VRrehab csapata két embert küld ki a megmérettetésre, versenyezni viszont csak egyikük, Pelyhe Ádám fog. A történésekről rendszeresen beszámolnak majd a saját Instagram és Facebook oldalaikon képek, illetve élővideók formájában!

Nagyon sok sikert kívánunk a delegációnak, mindig öröm látni honfitársainkat egy-egy nemzetközi megmérettetésen!

Ha mélyebben érdekel ez a terület, és nem szeretnél lemaradni az aktualitásokról, akkor csatlakozz VR e-sport közösségünkhöz!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!