Hirdetés

Őrült mennyiségű gyilkosságot szereznek a játékosok az új Disco Domination LTM-ben

Heldeus | 18/10/11 12:20
Cikk mentése

A játékmód csodája, hogy folyamatosan újraéledhetünk benne!

Hirdetés

A tegnapi napon egy több tekintetben is új ideiglenes játékmód került fel a Fortnite BR palettájára, a Disco Domination! Az LTM egyik különlegessége, hogy a harc mellett táncolnunk is kötelező, a táncteret ugyanis az igazi parkett ördögei uralhatják. Ám ennél is fontosabb, hogy egészen a harmadik körig folyamatosan újraéledhetünk: hiába ölnek meg minket, néhány másodperc múlva újra a tettek mezejére léphetünk!

Íme egy weboldal, ami jó szolgálatot tehet egy-egy skin megvásárlása előtt

A honlapon 3D-ben tekinthetjük meg az outfiteket, és még kombinálhatjuk is őket különféle táskákkal!

Többek között emiatt is egy igen különleges játékmenet alakult ki, sok játékos lootol egy keveset és már megy is a harcba. Vannak, akik még a nyersanyaggal sem foglalkoznak, annyira ég bennük a harci kedv. Ám a folyamatos újraéledésnek köszönhetően az ügyesebb játékosok bődületes mennyiségű gyilkosságokat tudnak begyűjteni: a mérce már bőven 100 fölé mutat.

Eleinte még a 60-70 kill számított soknak, aztán persze becsatlakoztak az igazi ragadozók is. A Fall Skirmish-en is szereplő Kinstaar például két társával együtt 93 gyilkosságot szedett össze, –ha lett volna velük még egy negyedik player is, szinte biztos, hogy 100 fölé mentek volna!

Kinstaar videóját itt tekinthetitek meg.

Nem kellett persze sokat várni arra sem, hogy valaki 100 fölé menjen, ennek a squadnak sikerült 104 gyilkossággal!

Illetve annak se kellett sok idő, hogy valaki a 110-et ugorja meg, az alábbi csapat 117 skalpot szedett be!

Disco Demolition|Kill Record|117 kills from r/FortNiteBR

A lehetőségek száma tehát végtelen, minden attól függ csupán, hogy mennyire vetjük bele magunkat a buliba, és hogy miként tudjuk állni a sarat! Hogy mennyi lehet az eddigi legtöbb gyilkosság ebben a játékmódban, az egy nagyon jó kérdés: a fáma szólt már 120+ killről is, de feltehetően még ez is fokozható! Képzeljük csak el mi történne, ha a FaZe Clan, vagy a TSM beszabadulna ebbe a módba: valószínűleg kő kövön nem maradna. 

A játékmódnak egyébként más hatásai vannak, –magamon például azt vettem észre, hogy sokkal bátrabban bocsátkozok bele harcokba, olyan szituációkba ugrok bele, amiket egy normál mérkőzésen elkerülnék, vagy legalábbis másképp játszanám meg!

Ti próbáltátok már az új módot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?